Master Porgramma in Stedelijke Planning in Split Kroatië

Beste Masters Programma's in Stedelijke Planning in Split Kroatië

Stedelijke Planning

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

Kroatië, officieel de Republiek Kroatië, is een unitaire democratische parlementaire republiek op het kruispunt van Centraal-Europa, de Balkan en het Middellandse-Zeegebied. De hoofdstad en grootste stad is Zagreb.

De universiteit van Split is het gezicht van deze Kroatische stad, maar nieuwe scholen zijn up-coming elk jaar. De stad is een groot voorstander van buitenlanders dus betekenis, zelfs internationale studenten kunnen comfortabel worden ondergebracht, terwijl de verbintenis hun studie hier.

Beste Masters in Stedelijke Planning in Split in Kroatië

Lees meer

Master In De Architectuur En Stedenbouw In Mediterrane Omgeving

Faculty of Civil Engineering, Architecture and Geodesy - University of Split
Campus Voltijd 4 semesters October 2018 Kroatië Verdelen

Het programma is erop gericht om de studenten om competent te lossen complexe bouwopgaven in een buitengewoon veeleisende mediterrane omgeving. [+]

meester in de architectuur en stedenbouw in mediterrane omgeving

Met ingang van het studiejaar 2013/2014 de universiteit van Split zal worden voorzien van een nieuwe graduate studie van de architectuur in het Engels, het verlenen van de studenten van de graad van Master of Science in Architecture and Urban Planning in mediterrane Milieu. De universitaire studie architectuur aan de universiteit van Split bestaat al sinds 2003, in de tussentijd winnende internationale erkenning, tot oprichting van een uitgebreide samenwerking met een aantal universiteiten in Europa (Zürich, Winterthur, Aken, Madrid, etc) en Japan (Tokio). Het is uitgegroeid tot een gerenommeerde opleiding van de architectuur als gevolg van de uitstekende vaardigheden in individuele disciplines, zoals architectuur, stedenbouw en monumentenzorg, evenals de succesvolle poging van ze te combineren in multidisciplinaire competenties.... [-]