close

Filters

Resultaten weergeven

Masters Programma's in Staatsrecht 2020/2021

Een master's degree is een postdoctorale graad die studenten kunnen kiezen om naartoe te werken na het ontvangen van hun bachelor. Deze graad kan individuen helpen de ladder in hun carrière te beklimmen, of in het algemeen een meer gevorderde loopbaan nastreven door de vereiste vaardigheden voor het betreffende vakgebied te verfijnen. Wat is een Master in Constitutioneel recht? Deze graad o… Meer informatie

Een master's degree is een postdoctorale graad die studenten kunnen kiezen om naartoe te werken na het ontvangen van hun bachelor. Deze graad kan individuen helpen de ladder in hun carrière te beklimmen, of in het algemeen een meer gevorderde loopbaan nastreven door de vereiste vaardigheden voor het betreffende vakgebied te verfijnen.

Wat is een Master in Constitutioneel recht? Deze graad omvat een grondige studie van constitutioneel recht in verband met de Amerikaanse grondwet. Tijdens het volgen van cursussen moeten deelnemers aan deze opleiding een groot aantal onderwerpen beheersen, zoals mensenrechten, het Amerikaanse juridische systeem als geheel, bestuursrecht, mediawetgeving, federaal procesrecht en juridisch redeneren en schrijven. Elk van deze onderwerpen dient om de vaardigheden van geleerden op het gebied van geschillen te versterken en bereidt hen voor op toekomstige carrières op juridisch gebied.

Tijdens hun studie kunnen studenten een groot aantal vaardigheden opbouwen, zoals deductief redeneren, schrijven en onderzoeksmogelijkheden, die allemaal zeker zijn om hen later in hun loopbaan te helpen. Deze vaardigheden kunnen deelnemers van het programma ook helpen in hun dagelijks leven door hen in staat te stellen beter te communiceren en met anderen te communiceren over een breder scala aan onderwerpen.

Collegegeldkosten voor dit programma variëren tussen verschillende landen en instellingen. Daarom is het noodzakelijk voor geïnteresseerde partijen om de kosten van cursussen te onderzoeken voordat ze een verbintenis aangaan met een school op hun lijst, evenals de tijd die nodig is om het programma te voltooien.

Door het afronden van deze masteropleiding kunnen studenten die dit niveau van bekwaamheid in het grondwettelijk recht verkrijgen, heel goed een groot aantal carrièremogelijkheden voor hen open hebben staan. Sommige van de loopbaankeuzes die studenten na hun afstuderen kunnen verwachten, zijn onder andere een juridische journalist, een juridisch adviseur, een docent of een professor geschiedenis of recht, en een specialist op het gebied van compliance. Deze carrièrekansen bestrijken een breed scala aan sectoren, waardoor het voor afgestudeerden gemakkelijker wordt om een ​​positie te krijgen waar ze echt van genieten.

Studenten met beperkte tijdschema's kunnen ervoor kiezen om de vereiste cursussen voor dit masterprogramma online te volgen, maar er zijn zeker nog steeds opties voor lokaal of internationaal leren. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
University of St Andrews
Saint Andrews , Verenigd Koninkrijk

De PGDip / MLitt in Juridische en Constitutionele Studies is een interdisciplinair programma waarin studenten een individueel afgestudeerd diploma met een primaire focus in de ... +

De PGDip / MLitt in Juridische en Constitutionele Studies is een interdisciplinair programma waarin studenten een individueel afgestudeerd diploma met een primaire focus in de juridische geschiedenis of het internationale recht kunnen construeren, of een geïntegreerde, interdisciplinaire opleiding kunnen volgen. -
Master
Voltijds
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op