Deeltijd Master's Programma in Sport Diplomatie

Top Deeltijd Masters in Sport Diplomatie 2018

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

Deeltijd Masters Programma in Sport Diplomatie

Lees meer

Master's Degree In Sportrecht

Real Madrid International School
Campus 1 jaar October 2018 Spanje Madrid

De master's degree in Sports Law biedt afgestudeerden in de rechten, evenals ervaren advocaten, met de specifieke kennis en bijzonderheden van de juridische sportveld, hen een specifieke visie van de huidige situatie van de sport en de juridische organisatie. [+]

De master's degree in Sports Law biedt afgestudeerden in de rechten, evenals ervaren advocaten, met de specifieke kennis en bijzonderheden van de juridische sportveld, hen een specifieke visie van de huidige situatie van de sport en de juridische organisatie.

Deze graad handelt op een interdisciplinaire manier over sportrecht en richt het vanuit verschillende perspectieven, waardoor studenten zich beter kunnen aanpassen aan de specifieke behoeften die de praktijk van de advocatuur vereist voor de verschillende nationale en internationale sportinstellingen.

Deze graad is zo ontworpen dat studenten een praktische training krijgen die is gericht op het dynamisch leren van alle kwesties die verband houden met sportwetgeving. Hiervoor worden teamwork, rollenspel-sessies, debatten, discussieforums en de simulatie van juridische processen voor nationale en internationale instellingen gecombineerd.... [-]