MASTERSTUDIES

2 Master Opleidingen in Spectroscopie 2020

Spectroscopie is een opwindend nieuw veld binnen de natuurwetenschappen. Spectroscopie studies en analyses van de spreiding van het licht van de verschillende objecten. Dit helpt ons te begrijpen eigenschappen van de verschillende objecten, zoals hun massa en samenstelling. Door middel van het analyseren van deze, kunt u helpen bijdragen aan en begrijpen een aantal van de belangrijkste uitdagingen in belangrijke gebieden van de wetenschap, zoals natuurkunde.

Er zijn verschillende manieren van het bestuderen van spectroscopie, en ook vele sub-disciplines waaruit u kunt kiezen. U kunt de studie Spectroscopie door optica en fotonica, waarmee je aan de slag met een scala van instrumenten, zoals lasers en scopes van alle soorten, en een scala van gebieden, zoals militaire en geneeskunde.

Hieronder vindt u een overzicht van verschillende cursussen over de hele wereld - zowel PhD-en masteropleidingen. Dus een kijkje nemen en zien of spectroscopie is een mogelijke carrière keuze voor jou!

2 Resultaten in Spectroscopie Filter

Master in de chemie - Moleculaire chemie en fysicochemie (MCP)

Université de Lorraine
Master
<
Voltijds
Engels
Campus

In dit masterprogramma bestaat de specialisatie "Molecular Chemistry and Physicochemistry" (MCP) uit cursussen die in het Engels worden weergegeven en worden geopend voor inte ...

Lees meer

Master Degree in geavanceerde spectroscopie in de chemie (Erasmus Mundus Joint)

University of Lille
Master
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

Word lid van een netwerk van 5 universiteiten, 12 onderzoeks- en industriële partners, met een sterke internationale alumnivereniging! Het ASC-netwerk is bedoeld om studenten ...

Lees meer