1700 Master Opleidingen in Spanje for 2024

Master Opleidingen in Spanje for 2024Filter
    • Bordeaux, Frankrijk
    • Lisbon, Portugal
    • + 4 more

    Full time

    24 maanden

    Op de campus

    Engels

    Materialen zijn de bouwstenen van de moderne wereldeconomie en spelen een belangrijke rol bij de transitie naar een groene, circulaire economie die minder CO2 uitstoot. Dertig van deze materialen zijn door de EU als kritiek aangemerkt, wat betekent dat ze zowel zeer belangrijk zijn voor de economie van de EU als gevaarlijk schaars zijn. Toegang krijgen tot de bekende bronnen van primaire grondstoffen is een grotere uitdaging geworden, terwijl de hoeveelheden industrieel afval en afgedankte producten snel toenemen. Deze afvalstromen bevatten secundaire grondstoffen, waarvan er vele kritiek zijn en kunnen worden teruggewonnen, waardoor het aanbod wordt gediversifieerd en bruikbare materialen worden geleverd om aan de toenemende vraag te voldoen.

    • Atarfe, Spanje

    Full time, Deeltijd

    725 uur

    Afstand leren

    Spaans

    Ontdek deze online aanvullende master in esthetische geneeskunde, waar je professionele voorbereiding krijgt op esthetische behandelingen, de beste technieken en de te gebruiken apparatuur leert kennen. Wacht niet langer om een dubbele graad in het veld te behalen en je carrière in de sector te beginnen.

    • Villaviciosa de Odón, Spanje

    Full time

    5 jaar

    Op de campus

    Engels

    De bachelorgraad in architectuur aan Universidad Europea in Madrid is een vijfjarig programma dat erop gericht is studenten de kennis en vaardigheden bij te brengen om architectuurprojecten over de hele wereld te leiden. De architectuurgraad, die in totaal 300 ECTS bedraagt, zorgt ervoor dat je afstudeert met kennis van de nieuwste digitale tools in de branche, zoals onder andere BIM-methodologie, tekenen, projecten en stedenbouw.

    • Madrid, Spanje
    • Alcorcón, Spanje
    • + 3 more

    Full time

    Afstand leren

    Spaans, Engels

    Tegenwoordig worden certificeringen voor het gebruik van specifieke technologie steeds belangrijker bij verschillende gerelateerde bedrijven. Daarom is het niet nodig om de opleiding in referentietechnologieën stop te zetten om te bewijzen een erkende professional in de sector te zijn. Cisco verleent de meest erkende netwerkcertificeringen in de sector, waardoor u via de Cisco Networking Academy de nieuwste netwerk-, beveiligings- en cloudtechnologieën kunt leren. Concreet zal deze cursus dieper ingaan op de basisbeginselen van schakelen en routeren, evenals op verschillende netwerkdiensten en hun onderhoud.

    • Barcelona, Spanje

    Deeltijd

    9 maanden

    Op de campus

    Engels, Spaans

    Ons meest ambitieuze patisserieprogramma. Begin je carrière als professionele banketbakker met ons Master Pastry Chef Diploma, door alles te leren, van de basis tot het hoogste specialisatieniveau. Een 360º-ervaring in de wereld van de professionele patisserie- en chocoladebereiding.

    • Madrid, Spanje

    600 uur

    Op de campus

    Spaans

    Bent u een ingenieur? Wilt u uw kennis op het gebied van luchtvaartontwerp, productie en onderhoud vergroten? Ontvang een uitgebreide en rigoureuze training om technologie te begrijpen en te gebruiken en deze toe te passen op het ontwerp, de productie en het onderhoud van de lucht- en ruimtevaart. Train met de beste professionals en loop stage bij de toonaangevende luchtvaartbedrijven in ons land:

    • Barcelona, Spanje

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Het duale masterprogramma voor internationale marketing in een digitale omgeving / internationaal marketing- en verkoopmanagement is een eenjarige full-time officiële master (dwz officieel erkend door de Spaanse overheid), uitgevoerd in de Europese hogeronderwijsruimte (EHEA).

    • Online Spain
    • Madrid, Spanje
    • + 1 more

    Full time

    12 maanden

    Blended, Afstand leren, Op de campus

    Spaans

    Een programma dat zorgvuldig is ontwikkeld door experts op het gebied van innovatie en ondernemerschap, met als doel het te veranderen in een onfeilbare toolbox voor de versnelling van elk digitaal bedrijf.

    • Valencia, Spanje

    Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Spaans

    De Double University Master's Degree in Integrated Management of Quality, Environment and Occupational Risk Prevention is een diploma waar veel vraag naar is in het bedrijfsleven, een perfecte aanvulling en hulp voor studenten met een universitaire opleiding die in de industrie willen gaan werken.

    • Barcelona, Spanje

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De cursus biedt studenten de kennis en technieken om audiovisuele werken in elk formaat te produceren. Studenten leren over en voltooien het werk van de regisseur en van de andere leden van het regieteam in de voorbereidings-, film- en postproductieprocessen.

    • Gandia, Spanje

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Spaans

    De WAVES Master (acroniem voor Waves, Acoustics, Vibrations, Engineering and Sound) is een tweejarige internationale masteropleiding, volledig in het Engels, die meerdere nationale masterdiploma's en een gezamenlijk diplomasupplement oplevert, ondersteund door het Erasmus-programma. Unie.

    • Alcoi, Spanje

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Spaans

    In de afgelopen twintig jaar zijn zowel de academische wereld als de textielindustrie mondialer dan ooit geworden en creativiteit, gebruikers- en toepassingsgericht productontwerp, multicultureel begrip, ondernemersgedrag en meerpartijendenken. Perspectieven zijn essentieel om een leider op het gebied van innovatie te zijn. Bovendien bieden innovatieve producten die zich richten op onconventionele marktniches een enorm potentieel voor het starten van bedrijfsactiviteiten, wat in het DNA zit van de textielsector, een typische sector voor het MKB. Dit betekent dat naast het opdoen van baanbrekende kennis ook persoonlijke ontwikkeling en netwerken veel belang hebben gewonnen.

    • Santiago de Compostela, Spanje

    Full time

    2 semesters

    Op de campus

    Spaans, Galicisch

    De internationale masteropleiding Lexicografie van Erasmus Mundus, gegeven door een consortium van universiteiten en gecoördineerd door de Duitse universiteit Friedrich-Alexander-Universität Erlagen-Nürnberg, heeft de studie van Lexicografie als centrale as. Met een interdisciplinaire aanpak is het doel de wetenschappelijke en academische opleiding van studenten en het vergemakkelijken van hun toekomstige integratie in de wereld van werk door middel van nieuwe opleidingsmethoden, het creëren van kennisnetwerken, mobiliteit, lesgeven in twee talen (Engels en Duits ) en het uitvoeren van stages in prestigieuze centra.

    • Valencia, Spanje

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Spaans

    De Erasmus Mundus Master degree in Plant Breeding (emPLANT) wordt aangeboden door een consortium van toonaangevende Europese universiteiten op het gebied van plantenveredeling, plantenbiologie en zaadtechnologie.

    • Valencia, Spanje

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Spaans

    Deze masteropleiding is geïntegreerd in het Erasmus Mundus-programma en is ontworpen door de belangrijkste Europese universiteiten op het gebied van duurzame landbouw en biedt onderwijs op hoog niveau met de nieuwste updates. Met deze graad verkrijgen afgestudeerden de noodzakelijke kwalificatie om de huidige en toekomstige uitdagingen op het gebied van plantgezondheidsbeheer in relatie tot de mondiale voedselzekerheid het hoofd te bieden.