MASTERSTUDIES.CO.NL

Beste Masters Opleidingen in Spanje 2019/2020

Spanje is excellentie in academici in hoog aanzien. Als gevolg hiervan hebben studenten van over de hele wereld gekozen voor een Master in Spanje voor graduate onderwijs. In de afgelopen jaren heeft het onderwijs in Spanje een sterke ontwikkeling, het creëren van meer mogelijkheden en programma's voor internationale studenten. Naast de hoge kwaliteit van programma's, kunnen studenten die een Master in Spanje verkennen dit prachtige land en alles wat te bieden heeft, zoals de prachtige stranden, prachtige natuurlijke landschappen, middeleeuwse stadjes, ruige bergen, dynamische steden, een mild klimaat, en een interessante mix van culturen.

Er zijn veel programma's die een Master in Spanje dat de internationale studenten kunnen kiezen uit, enkele voorbeelden zijn ontwerp, zakelijk, energie, godsdienstwetenschappen, management, beeldende kunst, internationale ontwikkeling, en onderwijs, onder vele anderen.Master in Spanje programma's bieden ook full-time, part-time en online studies, die elk verschillende eisen en lengtes afhankelijk van het programma en de universiteit.

Meer informatie over een Master in Spanje hieronder. Misschien vindt u uw opleiding voor u klaar!

gevonden resultaten Filter

Master in Digital Project Management en Consulting

ESCP Europe Madrid Campus
Campus Voltijd 15 maanden September 2020 Spanje Madrid

Vanwege de competitieve internationale zakelijke omgeving, investeren bedrijven in het werven van getalenteerde mensen die zijn opgeleid als adviserende strategen of als managers van internationale zakelijke projecten, om strategische initiatieven te leiden in een wereldwijde en digitale omgeving. De MSc in digitaal projectmanagement

MScF in International Finance

Geneva Business School (GBS)
Campus Voltijd 22 - 1 maanden Februari 2020 Zwitserland Genève Spanje Barcelona Madrid +3 more

De Master of Science in Finance met een major in International Finance is ontworpen om uw begrip van wereldwijde financiering uit te dagen en te ontwikkelen door middel van rigoureuze training in de conceptuele, analytische en empirische fijne kneepjes van moderne internationale financiën en investeringen.

Executive Master in International Business (100% online) - Franse baan

ESCP Europe
Online Deeltijd 1 - 2 jaren Januari 2020 Spanje Spanje Online

In een steeds meer geglobaliseerde en competitieve wereld, waar het heden en de toekomst van bedrijven zich op buitenlandse markten bevinden, biedt het EMIB-programma een oplossing voor de groeiende vraag naar professionele expertise in internationale zaken en buitenlandse handel.

Master in Management

Toulouse Business School - Barcelona Campus
Campus Voltijd 2 jaren September 2020 Spanje Barcelona

Als top # 50 in de Finantial Times is de Master in Management een multicampus, duaal diploma en in hoge mate aanpasbare programma's met meer dan 36 specialisaties om uit te kiezen. Wat je academische achtergrond ook is, de Master in Management van TBS Barcelona is de ideale cursus om je voor te bereiden op de volgende fase van je carrière. Een full-time, 4-semester-programma, de cursus biedt u de technische en analytische vaardigheden om effectieve managementbeslissingen te nemen.

Master in Global Entrepreneurial Management

University of San Francisco - School of Management
Campus Voltijd 1 jaar Vraag informatie aan Spanje Barcelona Verenigde Staten San Francisco Taiwan Taipei +4 more

Krijg uit de eerste hand multiculturele zakelijke ervaring op drie continenten met de USF Master in Global Entrepeneurial Management.

Master in marketing

EU Business School
Campus Online Combinatie van online en op de campus Voltijd 1 jaar Januari 2020 Spanje Barcelona Zwitserland Genève Montreux Zwitserland Online +6 more

Markten veranderen voortdurend, met steeds geavanceerdere consumenten. Bedrijven hebben nu meer dan ooit behoefte aan innovatieve, gekwalificeerde marketingexperts om creatieve veranderingen door te voeren. Van het effectieve gebruik van sociale mediakanalen tot het begrijpen van uw doelgroep, dit programma verkent moderne marketingmethoden en -theorieën vanuit verschillende perspectieven, waardoor u inzicht krijgt in hoe marketingbeslissingen betrekking hebben op de analytische, strategische en operationele gebieden van een bedrijf.

Master in International Business Management

OBS International - Online Business School
Online Voltijd Deeltijd 12 maanden Vraag informatie aan Spanje Barcelona +1 more

In de Master's Degree in International Business in Spaans trainen u u om professioneel te zijn met internationale visie die in staat is om bedrijven te beheren op weg naar internationalisering of die in het buitenland opereren. Een professional die financiele, strategische en managementomgevingen beheert waarin internationale zaken plaatsvinden. Met de postdoctorale diploma in International Business van OBS-UB, kent u de nodige competenties en kennis om de veranderingen in business internationalization processen en efficiënt strategisch management succesvol in de gaten te houden, evenals het vergroten van uw concurrentievermogen en internationale inzetbaarheid.

Master in Supply Chain Management & Logistiek

EAE Business School International
Campus Voltijd 12 maanden Vraag informatie aan Spanje Madrid

De Master in Supply Chain Management van EAE kunnen de deelnemers om posities in het operatiegebied met succes te ontwikkelen, en zorgt voor de professionele veelzijdigheid die nodig is om te gaan met garanties op het gebied van inkoop, planning, productie, logistiek en distributie. Het is een programma ontworpen om je carrière te verbeteren tot een maximum niveau van ontwikkeling.

Master in de toegang tot het beroep van advocaat

Royal University Center Maria Cristina
Campus Voltijd Deeltijd September 2020 Spanje Madrid

De Master in de toegang tot het beroep van advocaat richt zich op die studenten die het diploma van licentiaat in de rechten (en afgestudeerden) hebben behaald en willen de vaardigheden en bekwaamheden verwerven die wet 34/2006 van 30 oktober betreffende toegang tot de beroepen van advocaat en procureur van de rechtbanken, eisen voor de uitoefening van deze juridische beroepen.

Master in ontwerp voor virtual reality

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona
Campus Voltijd 6 maanden Januari 2020 Spanje Barcelona

Immersive Design verandert de digitale ervaringen en de manier waarop we leren en creëren. De Virtual Reality-omgeving heeft een multidisciplinaire professional nodig die in staat is om creatieve inhoud en ervaringen te ontwerpen, te communiceren en projecten te beheren voor nieuwe meeslepende technologieën en om het publiek te bereiken met verhalen en audiovisuele vertellingen. De Master in Design for Virtual Reality bereidt een nieuwe generatie ontwerpers voor die het technologische landschap begrijpen en een creatieve visie hebben over het ontwerpen van ervaringen en oplossingen.

Master in International Agribusiness Management

International School of Agri Management
Campus Voltijd 11 maanden Oktober 2020 Spanje Almería

De International Master in Agribusiness Management is ontworpen voor jonge afgestudeerden en professionals met fulltime beschikbaarheid die willen trainen met de beste professionals in de agribusiness op internationaal niveau. MIAM is de internationale inzet van ISAM waarbij we studenten uit verschillende landen van de wereld hebben die Almería kennen als een wereldwijde agrarische HUB.

Executive Master in Big Data, Cloud en Analytics

MBIT School
Campus Voltijd 360 uur Oktober 2019 Spanje Gemeenschap van Madrid

Het benutten van alle gegevens die we genereren, is een uitdaging voor het bedrijfsleven en is een van de belangrijkste uitdagingen voor grote bedrijven geworden. Er zijn maar weinig Big Data-professionals die in staat zijn informatiestructuren te implementeren om gegevens op te slaan, te verwerken en te exploiteren. Het is uw kans om uzelf te positioneren als een van de meest gevraagde en best betaalde professionals. MBIT School is de Technical School of Reference in Data Science, Big Data en Artificial Intelligence.

Master in Management

University of Deusto: Deusto Business School
Campus Voltijd 18 maanden Vraag informatie aan Spanje San Sebastián

De Master in Business Management is een Master's Degree onderwezen in de Spaanse taal is ontworpen voor mensen met een opleiding andere dan het management (engineering, recht, wetenschap, sociologie, ..) gebieden kunnen het meeste uit hun zin te krijgen door middel van het programma en wordt ook geschikt voor mensen met bedrijfstrainingen verkregen in andere landen dan Spanje.

Master in Visual Merchandising / Window Dressing en Retail

Artidi Escuela Superior
Campus Deeltijd 10 maanden November 2019 Spanje Barcelona

De Master in Visual Merchandising en Window Dressing is een weekendcursus en is ontworpen voor degenen die geen intensieve training kunnen combineren. De cursus heeft een compleet trainingsplan en bereidt je voor op een professional die in staat is om wereldwijde projecten met betrekking tot verkoop in commerciële ruimtes te ontwikkelen.

Master in commercieel management en marketing

CESMA Business School
Campus Voltijd 1 jaar Vraag informatie aan Spanje Madrid

Met de Master in Commercieel Management en Marketing van CESMA Business School , ken je de strategische variabelen van Marketing, hoe je consumentengedrag begrijpt, het belang van communicatie in Marketing, toegepast CRM, planningstechnieken en media-inkoop, en je zult up-to-date in de meest moderne marketing- en e-businessconcepten en -technieken, bewust van het belang dat het in onze dagen aan het laden is.