338 Master Opleidingen in Madrid, Spanje for 2024

Master Opleidingen in Madrid, Spanje for 2024Filter
    • Madrid, Spanje
    • London, Verenigd Koninkrijk
    • + 2 more

    Full time

    15 maanden

    Op de campus

    Engels

    Voltijd Master, geaccrediteerd door de Conférence des Grandes Écoles in Frankrijk. De MSc in Real Estate, die wordt gegeven op ESCP Business School-campussen in Madrid en Londen, biedt je de nodige vaardigheden en netwerken om te slagen in deze fascinerende en competitieve sector, in een internationale zakelijke context. De deelnemers worden gegeven door wereldberoemde docenten en deskundige gastbeoefenaars en krijgen een baanbrekende opleiding die theorie combineert met praktische toepasbaarheid om leiders in de branche te worden.

    • Madrid, Spanje

    Full time

    12 maanden

    Op de campus

    Spaans

    De zakenwereld vereist ervaren professionals met geavanceerde kennis op verschillende gebieden van effectief management, terwijl ze tegelijkertijd persoonlijke vaardigheden vereisen zoals flexibiliteit, aanpassingsvermogen, reflectie, vastberadenheid en creativiteit.Ze moeten een breed scala aan managementtechnieken beheersen en gebruiken, inclusief bewustzijn van de meest actuele theoretische kennis en huidige markttendensen in de zakenwereld.

    • Community of Madrid, Spanje

    Full time

    12 maanden

    Afstand leren

    Spaans

    De online master in duurzaamheid en circulaire economie gaat dieper in op het beheer van ESG/ASG-factoren, wat de VN-doelstellingen voor duurzame ontwikkeling zijn, de ontwikkeling van duurzame financiering en de toepassing van Big Data en Smart Data op dit gebied. Dit is een duurzaamheidstraining die is bedoeld om studenten een realistische en bij uitstek praktische visie op duurzaamheid te laten verwerven.

    • Madrid, Spanje

    Full time, Deeltijd

    4 maanden

    Blended

    Engels, Spaans

    Maak contact met de knapste koppen ter wereld met de enige Executive Master in Spanje, ontworpen in samenwerking met de MIT Sloan School of Management. Deze Executive Master bereidt je voor op het identificeren van kansen en het ontwikkelen van innovatieve en duurzame oplossingen op het gebied van digitale handel, kunstmatige intelligentie en het internet der dingen, waarmee je de uitdagingen van de huidige en toekomstige markt kunt aangaan.

    • Barcelona, Spanje
    • Madrid, Spanje
    • + 1 more

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Spaans

    De huidige onderwijscontext vereist professionals die leerlingen met speciale behoeften (autismespectrumstoornis, hoogbegaafdheid, verstandelijke beperking, sensorische of motorische stoornissen, geletterdheidsproblemen, enz.) kunnen ondersteunen bij het zoeken naar hun maximale integratie. De Master in Speciaal Onderwijs is ontworpen om u de vaardigheden te verwerven voor vroege opsporing van leerproblemen en om interventiestrategieën en -technieken te definiëren, evalueren en ontwikkelen. Evenzo bereidt het je voor zodat je docententeams van een onderwijscentrum kunt begeleiden om in te spelen op de behoeften van hun studenten. Door middel van verschillende opleidingstrajecten biedt ISEP u een uitputtend overzicht van de belangrijkste leermoeilijkheden en -stoornissen, waarbij de oorzaken grondig worden geanalyseerd met als doel psycho-pedagogische zorg voor kinderen met moeilijkheden aan te pakken.

    • Paris, Frankrijk
    • Madrid, Spanje

    Deeltijd

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Global Sports Business Master van AMOS wordt geleverd door experts uit de internationale sportindustrie en neemt de studenten mee op een praktische, unieke reis door drie verschillende zakelijke omgevingen over de hele wereld - Europa, Azië en Noord-Amerika. De Master is in de loop der jaren opnieuw vormgegeven en ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de altijd veranderende sportindustrie.

    • Geneva, Zwitserland
    • Barcelona, Spanje
    • + 1 more

    Deeltijd

    3 semesters

    Op de campus

    Engels

    International Finance onderzoekt theorieën en praktijken die het verschil kunnen maken tussen succes en mislukking. Je doet kennis en praktische vaardigheden op om te gedijen in de financiële wereld.

    • Online
    • Madrid, Spanje

    Full time

    12 maanden

    Blended

    Spaans

    In een voortdurend evoluerende wereld, gedreven door technologische vooruitgang en mondiale onderlinge verbondenheid, heeft het marketingveld een ongekende transformatie ondergaan. Tegenwoordig hangt succes in marketing niet alleen af van creativiteit en intuïtie, maar is het ook gebaseerd op data, analyse en de toepassing van disruptieve technologieën. In deze context is kunstmatige intelligentie (AI) een katalysator geworden die een revolutie teweegbrengt in de manier waarop bedrijven contact maken met hun publiek en strategische beslissingen nemen.

    • Paris, Frankrijk
    • Heidelberg, Duitsland
    • + 2 more

    Full time

    15 maanden

    Op de campus

    Engels

    De Master's Degree in Sustainability is een programma dat zich richt op deelnemers die leren vanuit een zeer interdisciplinair perspectief, waaronder onderwerpen als duurzame ontwikkeling op wereldschaal, wereldwijde ongelijkheid, milieubeleid, ecologie, land-, stads- en stadsplanning, economie, natuurlijke hulpbronnen en materialen, ethiek, enz. Als Schiller-studenten verwerf je ook intercultureel spreken en effectieve multiculturele communicatieve vaardigheden, kritisch denken en probleemoplossende vaardigheden, en leiderschap en wereldburgerschap om verandering te leiden naar een ethische en duurzame wereld.

    • Online
    • Madrid, Spanje

    Full time

    9 maanden

    Blended, Op de campus

    Spaans

    De financiële wereld maakt ook een transformatie door die vereist dat professionals voorbereid en bijgewerkt zijn in de toepassing van nieuwe instrumenten zoals Blockchain, alternatieve financiering, digitale valuta of internationalisering van de economie.

    • Madrid, Spanje

    Full time

    11 maanden

    Op de campus

    Engels

    Mensen zijn het belangrijkste kapitaal in elke organisatie. De samenleving leert opnieuw hoe mensen en de waarde van hun talent in een professionele omgeving moeten worden beheerd. In deze masteropleiding leer je de noodzakelijke en relevante nieuwe rol van de HR-professional, waarbij je vaardigheden ontwikkelt om gelukkige, vervulde, effectieve en verantwoordelijke mensen te managen. Klaar om een uitstekende professionele carrière te ontwikkelen en uw stempel te drukken op het gebied van people management en human resources.

    • Barcelona, Spanje
    • Madrid, Spanje

    Full time

    9 maanden

    Op de campus

    Engels

    De Master in Fashion en Luxury Business Management in Madrid bereidt studenten voor op de complexiteit van de mode- en luxewereld op elk niveau. Studenten leren vaardigheden op het gebied van bedrijfsbeheer en marktanalysetactieken die nodig zijn om te kunnen concurreren op internationale markten. Studenten van Master in Fashion en Luxury Business Management in Madrid ontgrendelen hun creatieve potentieel en ontwikkelen een niveau van professionaliteit in mode en luxe bedrijfsmanagement bij een getalenteerde klas studenten van over de hele wereld.

    • Madrid, Spanje

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Spaans

    De Master's Degree in Financial Risk Management wordt georganiseerd door de Faculteit der Economische en Bedrijfswetenschappen van de Comillas Pauselijke Universiteit (ICADE), via Comillas ICADE . Het belangrijkste doel is om professionele en gespecialiseerde training in financiële risico's te bieden, en daarom is het gestructureerd in vier modules.

    • Madrid, Spanje

    Full time

    12 maanden

    Op de campus

    Spaans

    Met de verandering in de hedendaagse samenleving worden we geconfronteerd met complexere ontwerpprojecten, die een divers professioneel team met ervaring in verschillende sectoren vereisen. In deze context denkend, hebben we besloten om een master in interieurontwerp en architectuur te creëren met een transversale benadering, die verschillende professionele gebieden bestrijkt. Zo bieden we de student 360º leren, dat wil zeggen GLOBAL, wat hen extra kennis kan bieden uit andere gebieden (zoals grafisch ontwerp, communicatie, bedrijfsorganisatie, branding, strategisch ontwerp en ontwerpdenken), door meer experimentele onderwerpen te doorlopen (Ephemeral Installations, Window Dressing, Styling, Decorontwerp en Fotografie), die een aanvulling vormen op andere disciplines die dieper geworteld zijn in de taal van design, die ook worden verkend tijdens onze cursus (Interieurontwerp, Installaties, Landschapsarchitectuur, Infographics en Meubelontwerp). Met deze master vertrekt de student voorbereid om verschillende soorten ontwerpprojecten te ontwikkelen, met een open houding maar zeer gericht op de echte processen die nodig zijn voor hun ontwikkeling.

    • Madrid, Spanje
    • Barcelona, Spanje

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De Master of Science in International Business is bedoeld voor ambitieuze individuen die graag door de mondiale zakelijke omgeving van vandaag willen navigeren.