Filter
Master Studies
Thailand Studievorm: Alles Tempo: Alles

Bekijk Masters in Sociale Wetenschappen in Thailand

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend.

Sociale wetenschappen helpen studenten om de interacties en systemen binnen de menselijke samenleving beter te begrijpen. Onderwerpen die onder meer vallen, zijn onder meer hoe gemeenschappen en bevolkingen regeringen vormen, wetten maken, economische systemen ontwikkelen of hoe individuen beslissingen nemen.

Thailand (ประเทศไทย), officieel het Koninkrijk Thailand (ราช อาณาจักร ไทย) is een land in Zuidoost-Azië met kusten op de Andaman Zee en de Golf van Thailand. De hoofdstad Bangkok is aan het begin van vele bezoekers 'routes, en terwijl een moderne stad, het heeft een rijk cultureel erfgoed.

Master Opleiding in Sociale Wetenschappen in Thailand

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Sociale Wetenschappen, Thailand

Andere opties binnen dit vakgebied:
Asian Institute of Technology School of Environment, Resources and Development (SERD)

In de huidige context van snelle sociale, economische, technologische en ecologische veranderingen in Azië, is het noodzakelijk om de effecten van verandering te begrijpe ... [+]

Master in Gender en Development Studies (GDS)

In de huidige context van snelle sociale, economische, technologische en ecologische veranderingen in Azië, is het noodzakelijk om de effecten van verandering te begrijpen op verschillende sub-groepen: vrouwen, mannen, inheemse volkeren, verschillende klassen, en andere sociale groepen. Gender en Development Studies (GDS) benadrukt de noodzaak van gespecialiseerde academische graad toekennen studies in gender en ontwikkeling, en de integratie van genderanalyse en geslacht relatie perspectieven in AIT 's andere vakgebieden. GDS biedt graduate niveau cursussen en biedt aanzienlijke inbreng van studenten 's master-en PhD promotieonderzoek. Korte cursussen en workshops worden ook aangeboden aan gender planning en genderanalyse in verschillende ontwikkel velden.Door te functioneren als een academische arm van community-based inspanningen voor de positie van vrouwen en duurzame ontwikkeling, GDS wil werken als een regionaal centrum van uitmuntendheid op het gebied van gender, technologie en ontwikkeling studies, en om gender te integreren als een belangrijke intellectuele perspectief en ethische zorg in AIT ook. Door te functioneren als een academische arm van community-based inspanningen voor de positie van vrouwen en duurzame ontwikkeling, GDS wil werken als een regionaal centrum van uitmuntendheid op het gebied van gender, technologie en ontwikkeling studies, en om gender te integreren als een belangrijke intellectuele perspectief en ethische zorg in AIT ook.... [-]

Thailand Rangsit
Juni 2020
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands