Filter
Master Studies
Qatar Doha Doha Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Master Programma's in Sociale Wetenschappen in de Verenigde Doha Qatar

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

Cursussen in de sociale wetenschappen bereiden de studenten voor om deel te nemen aan de menselijke samenleving. Door middel van cursussen zoals economie, politieke wetenschap, antropologie, sociologie, geschiedenis en psychologie kunnen studenten beter inzicht krijgen in hoe de wereld om hen heen werkt.

Qatar, is een soevereine Arabische staat, gelegen in West-Azië, het bezetten van de kleine schiereiland Qatar aan de noordoostelijke kust van het veel grotere Arabische schiereiland. Onderwijs City is een vrij nieuwe onderneming in Doha gefinancierd door de overheid van Qatar door de Qatar Foundation. Het is de thuisbasis van Qatar Academy, het Learning Centre, het Academisch Bridge Program (vergelijkbaar met een college prep school), alsook tak campus van Texas A & M University (Engineering).

Omdat de hoofdstad van Qatar, Doha is ook de grootste stad met een bevolking van ongeveer 1 miljoen mensen. De stad heeft 8 universiteiten en meer dan 15 scholen. Het is de thuisbasis van het museum van islamitische kunst.

Top Master in Sociale Wetenschappen in de Verenigde Doha in Quatar

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Sociale Wetenschappen, Doha

Andere opties binnen dit vakgebied:
Doha Institute for Graduate Studies

Het doel van sociaal werk, een beroep dat is gericht op het helpen van individuen, gezinnen en gemeenschappen, is het bevorderen en verbeteren van het welzijn van mensen ... [+]

Het doel van sociaal werk, een beroep dat is gericht op het helpen van individuen, gezinnen en gemeenschappen, is het bevorderen en verbeteren van het welzijn van mensen en gemeenschappen. Dit houdt in (1) de zoektocht naar sociale en economische rechtvaardigheid, (2) het voorkomen van voorwaarden die de mensenrechten beperken, (3) de uitbanning van armoede, en (4) de verhoging van de levenskwaliteit voor alle personen, lokaal en wereldwijd.

Onze missie

Onze missie is "een nieuwe generatie professionele beoefenaars van maatschappelijk werk en onderzoekers opleiden, opleiden en bekrachtigen, die bereid zijn om de menselijke behoeften van mensen in Qatar, de regio, de Arabische wereld en de internationale gemeenschap te versterken en te verbeteren en te verbeteren. hun kwaliteit van leven en welzijn, met specifieke aandacht voor degenen die arm, kwetsbaar en onderdrukt zijn, het bereidt ook afgestudeerden voor op leiderschap in de gemeenschap en draagt ​​bij aan de kennisbasis voor het beroep ".... [-]

Qatar Doha
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands