Filter
Master Studies
Qatar Studievorm: Alles Tempo: Alles

Zoek Master's Programma's in Sociale Wetenschappen in Quatar

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

Cursussen in de sociale wetenschappen bereiden de studenten voor om deel te nemen aan de menselijke samenleving. Door middel van cursussen zoals economie, politieke wetenschap, antropologie, sociologie, geschiedenis en psychologie kunnen studenten beter inzicht krijgen in hoe de wereld om hen heen werkt.

Er zijn vele redenen dat kon zien je studie of bezoek de West-Azië land, Qatar. Van het warme klimaat aan sportieve activiteiten, mensen komen naar de goede tijden in Azië te genieten, terwijl in het land. Tertiair onderwijs wordt beschouwd als van hoge kwaliteit. Qatar biedt tal van lesprogramma te volgen, waaronder Amerikaanse, Engels, Frans en Spaans. Entree is door academische selectie en staat open voor elke nationaliteit van de student.

Master's in Sociale Wetenschappen in Quatar

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Sociale Wetenschappen, Qatar

Doha Institute for Graduate Studies

Het doel van sociaal werk, een beroep dat is gericht op het helpen van individuen, gezinnen en gemeenschappen, is het bevorderen en verbeteren van het welzijn van mensen ... [+]

Het doel van sociaal werk, een beroep dat is gericht op het helpen van individuen, gezinnen en gemeenschappen, is het bevorderen en verbeteren van het welzijn van mensen en gemeenschappen. Dit houdt in (1) de zoektocht naar sociale en economische rechtvaardigheid, (2) het voorkomen van voorwaarden die de mensenrechten beperken, (3) de uitbanning van armoede, en (4) de verhoging van de levenskwaliteit voor alle personen, lokaal en wereldwijd.

Onze missie

Onze missie is "een nieuwe generatie professionele beoefenaars van maatschappelijk werk en onderzoekers opleiden, opleiden en bekrachtigen, die bereid zijn om de menselijke behoeften van mensen in Qatar, de regio, de Arabische wereld en de internationale gemeenschap te versterken en te verbeteren en te verbeteren. hun kwaliteit van leven en welzijn, met specifieke aandacht voor degenen die arm, kwetsbaar en onderdrukt zijn, het bereidt ook afgestudeerden voor op leiderschap in de gemeenschap en draagt ​​bij aan de kennisbasis voor het beroep ".... [-]

Qatar Doha
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands