Filter
Master Studies
Filipijnen Studievorm: Alles Tempo: Alles

Kijk Masters Programma's in Sociale Wetenschappen op de Filippijnen

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

Sociale wetenschappen helpen studenten om de interacties en systemen binnen de menselijke samenleving beter te begrijpen. Onderwerpen die onder meer vallen, zijn onder meer hoe gemeenschappen en bevolkingen regeringen vormen, wetten maken, economische systemen ontwikkelen of hoe individuen beslissingen nemen.

De Filippijnen, officieel bekend als de Republiek van de Filipijnen, is een soevereine staat in Zuidoost-Azië in de westelijke Stille Oceaan. Engels is een van de officiële talen van de Filippijnen en is een verplicht vak op alle scholen.

Master's Programma in Sociale Wetenschappen op de Filippijnen

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Sociale Wetenschappen, Filipijnen

Andere opties binnen dit vakgebied:
Miriam College

De Master in Social Work (MSW) is een onderzoeks- en beleidsgericht afstudeerprogramma bedoeld voor maatschappelijk werkers en sociale ontwikkelingswerkers. ... [+]

Master in sociaal werk

De Master in Social Work (MSW) is een onderzoeks- en beleidsgericht afstudeerprogramma bedoeld voor maatschappelijk werkers en sociale ontwikkelingswerkers.

Voortbouwend op Miriam College 's sterke basis van internationale programma's en actieve pleitbezorgers voor vrede, gender en het milieu, hanteert het MSW-programma interdisciplinaire, internationale en kritische perspectieven die onderzoeken hoe mondiale problemen van invloed zijn op lokale gemeenschappen, mensen en individuen en hoe divers en meerdere belanghebbenden op verschillende niveaus kunnen samenwerken om sociale rechtvaardigheid en nationale ontwikkelingsdoelen te bereiken.

Ons MSW-curriculum heeft een ladder, waardoor studenten de optie hebben om zich eerst voor 1 jaar (2 semesters) eerst in te schrijven voor een Graduate Diploma Course van 18 eenheden in Social Work voordat ze verder gaan met MSW. De lessen worden aangeboden op een modulaire basis, elke zaterdag van 8 tot 18 uur... [-]

Filipijnen Manilla
November 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands