MASTERSTUDIES

Master's Programma's in Sociale Geografie in IJsland

De voordelen van een Masters verder reiken dan het verbeteren van uw winstpotentieel. Zij kunnen u voorzien van persoonlijke en professionele vaardigheden om je ontwikkeling te versnellen. Ze zijn ook een gelegenheid om jezelf te onderscheiden van uw collega's, van wie velen zal hebben vergelijkbaar A-niveau en undergraduate kwalificaties.

Menselijke geografie is typisch de studie van hoe mensen verandering beïnvloeden in hun gelokaliseerde omgeving en hoe de geografische locatie van specifieke groepen mensen de meeste facetten van het leven beïnvloedt, inclusief hun economie, gemeenschap en culturele waarden.

Gelegen aan de samenvloeiing van de Noordpool en Noord-Atlantische oceaan, is de Republiek IJsland bekend dat een Scandinavische eiland land. De onderwijssector wordt behandeld door het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur. Het curriculum 's en het beleid zijn dus geschetst door het ministerie.

Masters Programma in Sociale Geografie in IJsland

1 Resultaten in Sociale Geografie, IJsland Filter

Master in kustgemeenschappen en regionale ontwikkeling

University Centre of the Westfjords
Master
sep 2020
<
Voltijds
<
18&nbsp;-&nbsp;24 maanden
Engels
Campus

Coastal Communities and Regional Development is een internationaal, multidisciplinair masterprogramma over de ontwikkeling van landelijke en afgelegen gebieden in het verleden ...

Lees meer