MASTERSTUDIES

Masters Opleidingen in Sociale Geografie in UK

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

Menselijke geografie is typisch de studie van hoe mensen verandering beïnvloeden in hun gelokaliseerde omgeving en hoe de geografische locatie van specifieke groepen mensen de meeste facetten van het leven beïnvloedt, inclusief hun economie, gemeenschap en culturele waarden.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Master in Sociale Geografie in UK

1 Resultaten in Sociale Geografie, Verenigd Koninkrijk Filter

Master in menselijke geografie / duurzame ontwikkeling

University of St Andrews
Master
14 sep 2020
<
Voltijds
Engels
Campus

Dit programma is bedoeld voor diegenen die een doctoraatsonderzoekplek in de menselijke geografie of duurzame ontwikkeling bij St Andrews hebben verworven en die een jaar onde ...

Lees meer