MASTERSTUDIES.CO.NL

Beste Master's Opleidingen in Slowakije 2019/2020

Een masters wordt verdiend na studenten voltooien een undergraduate degree programma. Om een ​​masters te krijgen, moet u meestal 12-18 college cursussen die vaak om het invullen van uitgebreide tests en / of een scriptie te voltooien.

Een Master is een graduate-level academische programma dat ongeveer twee jaar verder dan een bachelor's degree nodig is om te ontvangen. Master's worden aangeboden in vele verschillende specialiteiten, en afhankelijk van de school, kunnen ze ook worden aangeboden online of in persoon. Het verdienen van een Master kan leiden tot meer kansen op werk voor afgestudeerden.

 

 

Slowakije of Slowakije (Slowaakse: Slovensko of Slowakije, beide namen zijn officieel erkend), is een land in Centraal-Europa. Slowakije is een lid van de Europese Unie, dus als je een burger van een andere lidstaat, kunt u legaal verblijven en werken in Slowakije zonder beperkingen. Comenius Univerzity is de oudste nog bestaande Slowaakse universiteit in Bratislava.

Masters in Slowakije

gevonden resultaten Filter

Master in economie en internationaal bedrijfsbeheer

Pan-European University
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Slowakije Bratislava

Afgestudeerden van de masteropleiding op het gebied van International Business zijn bereid om alle uitvoerende, managementfuncties in het vakgebied te kunnen uitvoeren.

Master in internationale betrekkingen en diplomatie

Pan-European University
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Slowakije Bratislava

De nadruk ligt op diepgaande kennis en begrip van verschillende aspecten van internationale betrekkingen - voornamelijk de politieke, economische, juridische, culturele aspecten, enz. En op communicatievaardigheden, inclusief de communicatie binnen internationale teams.

Master in psychologie

Pavol Jozef Safarik University Faculty of Arts
Campus Voltijd 2 jaren September 2020 Slowakije Košice

De masteropleiding Psychologie bereidt afgestudeerden voor op de praktijk op drie basisgebieden: klinische psychologie, counseling en schoolpsychologie, en psychologie van werk en organisaties. Tijdens het onderzoek verwerven de afgestudeerden theoretische kennis en praktische competenties voor diagnostiek, interventie, preventie en onderzoek op de bovengenoemde gebieden. Het onderzoek maakt specialisatie mogelijk door de verplichte vakken te selecteren en biedt de universele psychologische opleiding die het mogelijk maakt succesvol te worden op verschillende gebieden in verschillende functies.

Meester van de internationale betrekkingen: Europa in de Visegrad-perspectief

Matej Bel University
Campus Voltijd 4 semesters September 2020 Slowakije Banská Bystrica

Meer dan 4 semesters, zal de student een inzicht en diepte van de kennis in Internationale Betrekkingen krijgen als ze studeren aan een combinatie van verschillende universiteiten.

Meester van de financiën, het bankwezen en de investeringen

Matej Bel University
Campus Voltijd 2 vind je doctoraat rechten September 2020 Slowakije Banská Bystrica

Afgestudeerden van dit programma kan een breed scala van taken uit te voeren in een groot aantal verschillende industrieën en andere sectoren van de nationale en internationale economie.

Meester van de marketing en het beheer van zakelijke

Matej Bel University
Campus Voltijd 2 vind je doctoraat rechten September 2020 Slowakije Banská Bystrica

Het programma "Marketing Management van bedrijf" wil competentie studenten te ontwikkelen in de exacte analytische methoden, mogelijkheden om factoren die de ontwikkeling van een bedrijf en haar omgeving, een markt kansen te identificeren, in te schatten van de bedreigingen en de mogelijke gevolgen voor het bedrijf identificeren , om het aanbod te beheren om zo de kans te grijpen.