MASTERSTUDIES.CO.NL

Beste Masters in Singapore 2019/2020

Singapore is een eiland land gelegen in Zuidoost-Azië. Met vier officiële talen, het is een smeltkroes van culturen, het aantrekken van veel internationale studenten en professionals uit de hele wereld. Meer dan een derde van de bevolking van Singapore is vreemd en het heeft een hoog ontwikkelde economie. Al deze eigenschappen maken het een prachtige plek voor een Master Degree in Singapore.

Singapore heeft een wereldwijd toonaangevende onderwijs-systeem en is erkend en geprezen door ministers van onderwijs van de hele wereld. U kunt een Master Degree in Singapore op een van beide een openbare of particuliere school. Verschillende universiteiten in Singapore zijn gevestigd universiteiten bekend over de hele wereld, evenals het aanbieden van een breed scala aan uitstekende masteropleidingen. Onderwerpen beschikbaar voor studie voor een Master Degree in Singapore onder meer Business Management, Economie, Information Systems Management, Accounting, Recht en Sociale Wetenschappen, onder vele anderen.

Er is geen reden om niet te overwegen om uw Master Degree in Singapore. Om te zien welke mogelijkheden beschikbaar zijn, dan bladert u door de lijst!

gevonden resultaten Filter

Meester van de luchtvaart

Singapore Aviation Academy
Online Deeltijd 1 jaar Vraag informatie aan Singapore Singapore Online

De Master of Aviation (MAV) is een geavanceerde professionele programma dat u de mogelijkheid om de vaardigheden en kwalificaties die nodig zijn om een ​​aanzienlijke verbetering van uw loopbaanperspectieven in de internationaal concurrerende luchtvaartsector te krijgen biedt.

MIT-SUTD Dual Masters' Program

Singapore University of Technology and Design
Campus Voltijd 2 jaren Augustus 2020 Singapore

Master of International Business

Curtin Singapore
Campus Voltijd 1 - 1 jaar Augustus 2020 Singapore

Curtin University Master of International Business werd gerangschikt als de top 6 International Management programma in Australië door het prestigieuze Eduniversal Masters ranking in 2015/16.

Meester van supply chain management

Curtin Singapore
Campus Voltijd 1 - 1 jaar Augustus 2020 Singapore

Dit programma werd Top 40 gerangschikt in de wereld in de Beste Masters ranking voor Supply Chain en Logistiek (Eduniversal Beoordelingen en Rankings 2015/16) Het programma is geaccrediteerd door het Chartered Institute of Purchasing and Supply en afgestudeerden kunnen in aanmerking komen voor volledig lidmaatschap status 3 jaar werkervaring.

Meester van wereldwijde business

S P Jain School of Global Management Singapore
Campus Voltijd 16 maanden Vraag informatie aan Singapore

De Master of Global Business (MGB) is een 16-maand *, full-time opleiding ontworpen om afgestudeerden te voorzien diepgaande cross-functionele kennis van zaken en een goed begrip van hoe bedrijven opereren in een internationale omgeving. De cursus maakt gebruik van een blended learning model dat simulaties, groepswerk, real-world case studies omvat, zodat studenten de theoretische aspecten van het bedrijfsleven hebben betrekking op de praktische uitdagingen van de huidige mondiale zakelijke managers.

MRes Politics with (Language)

SOAS University of London
Campus Voltijd Deeltijd 2 jaren Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Londen Singapore +2 more

MRes in Finance and Management

SOAS University of London
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaren Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Londen Singapore +2 more

De graad van MRes in Finance and Management bij SOAS is uniek in twee opzichten. Ten eerste combineert het een brede training in kwantitatieve en kwalitatieve onderzoeksmethoden die worden gebruikt in financiële en managementstudies. Ten tweede kunnen, vanwege de onderzoeksachtergrond van academici bij SOAS en hun regionale expertise, de ingevoerde kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethoden worden toegepast in de context van ontwikkelingslanden en opkomende economieën.

Master in International Business (MIB)

Grenoble Ecole de Management
Campus Voltijd 2 jaren September 2020 Duitsland Berlijn Frankrijk Grenoble Île-de-France Singapore +4 more

Doe mee met een postdoctoraal programma met een echt internationaal perspectief, waarbij de kansen en uitdagingen van de wereldwijde organisatieomgeving worden aangepakt. Deze masteropleiding is internationaal erkend en wordt uitsluitend in het Engels gegeven.

Master in Finance

ESSEC Business School
Campus Voltijd 15 maanden September 2020 Frankrijk Cergy Singapore +1 more

De Master in Finance, erkend door de Franse Hoger Onderwijs en Onderzoek ministerie als Master Degree, en gerangschikt 7 beste Master in Finance wereldwijd door de Financial Times in 2016, is een graduate programma afgestemd op de individuele behoeften en doelstellingen.

Master in Management

ESSEC Business School
Campus Voltijd 2 - 3 jaren Vraag informatie aan Frankrijk Cergy Singapore +1 more

De MSc in Management, 3e gerangschikt op de derde plaats in de beste Masters in Management door de Financial Times, is een voltijds en intensief programma van 2-3 jaar. Het combineert uitstekend academisch onderwijs met echte professionele ervaring met enkele van 's werelds meest intrigerende bedrijven.

Master of Engineering - Engineering Management (University of South Australia)

Kaplan Singapore
Campus Deeltijd 15 maanden Vraag informatie aan Singapore

Deze master sluit het leren nauw aan bij de beroepspraktijk. Je gaat de ontwikkelde theorieën en vaardigheden toepassen op een praktisch industrieel project in jouw interessegebieden, of een minorthesis verbonden aan een onderzoeksinstelling verbonden aan de School of Engineering.

Master of Leadership in Organizational Learning (Monash University)

Kaplan Singapore
Campus Deeltijd 12 maanden April 2020 Singapore

De Master of Leadership aan de Monash University leert je om met vertrouwen te leiden. Leiderschap aan de Monash University gaat in op de menselijke en leerdimensies van organisaties. Het is deze menselijke focus die onze koers onderscheidt.

Master of Counseling (Monash University)

Kaplan Singapore
Campus Deeltijd 12 - 18 maanden April 2020 Singapore

De Master of Counseling in de Faculteit Educatie is een op vaardigheden gebaseerde cursus die geschikt is voor mensen met een interesse in counseling. Het wordt gegeven door academici met uitgebreide ervaring die werken als professionele counselors / psychologen. Het kan worden voltooid in 12 maanden, 18 maanden of 24 maanden als een deeltijdstudie, afhankelijk van het niveau van binnenkomst.

Master of Education (Monash University)

Kaplan Singapore
Campus Deeltijd 12 maanden April 2020 Singapore

Deze cursus behandelt het leren op scholen, op het werk en in de gemeenschap. Het verbindt onderzoek en praktijk om een ​​sterker denker, een geëngageerde beoefenaar en een gevorderde specialist in een onderwijsgebied te maken.

Meester van IT in Business (MITB)

Singapore Management University
Campus Online Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaren Open Inschrijving Singapore +1 more

De definitieve Master of IT in Business programma (MITB) zal u een ongeëvenaarde voorsprong met de kennis van gegevens, processen, technologieën