Master's Opleiding in Sensorische Wetenschappen

Beste 2 Master Opleidingen in Sensorische Wetenschappen 2019

Als je houdt van onderzoek en je houdt van eten, dan een Master in Sensory Science zou kunnen zijn voor u. Niet alleen kunt u een beter begrip van hoe mensen ervaren voedsel door de zintuigen te krijgen, maar veel verschillende carrière en educatieve deuren kunnen snel voor u open bij het voltooien van je studie.

Wat is een Master in Sensory Science? Het is een programma van de studie die zich richt op de manier waarop mensen gebruik maken van hun zintuigen bij de interactie met voedsel. Studies richten zich vooral op de geur, smaak en aanraking. Cursussen kunnen bestrijken een scala aan onderwerpen, waaronder zintuiglijke technieken en evaluatie, psychofysica en studies van de consument. Naast de reguliere cursussen nodig is, worden de studenten meestal verwacht dat zij hun eigen onderzoeksproject voltooien vooraleer af te studeren. In sommige gevallen, het onderzoek neemt het meeste onderzoek. Programma's duren meestal een jaar.

De voordelen voor de studie van sensoriële wetenschap zijn vele.Studenten krijgen een beter begrip van hoe mensen ervaren voedsel om zo beter op de markt van producten aan consumenten. Het opent ook vele carrière deuren internationaal, aangezien veel voedsel en research bedrijven over de hele wereld zijn geïnteresseerd in afgestudeerden van dit veld.

De kosten van een Master in Sensory Science hangt grotendeels af van waar studenten kiezen voor een studie en of ze zich inschrijven in een één- of twee-jarige opleiding. Andere factoren, zoals huisvesting, voedsel en transport, moet als studeren op de campus worden beschouwd. Onderzoek uw programma goed om alle kosten te begrijpen.

Er zijn vele unieke carrièremogelijkheden wanneer u kiest voor zintuiglijke wetenschap studeren. Afgestudeerden van het programma kan in staat zijn om te werken in het onderzoek gericht op voedsel ontwikkeling, marketing en zintuiglijke technologie. Voedingsbedrijven en zelfs de overheid onderzoeksfaciliteiten kunnen studenten te huren met een Master in Sensory Science. Het invullen van dit diploma kunnen studenten ook leiden tot verdere opleiding in een PhD-programma voort te zetten.

Studenten kunnen meestal online solliciteren voor een van beide studie op de campus of afstandsonderwijs. U zult waarschijnlijk een transcript nodig hebt van je vorige school voor de toepassing. Een gesprek kan ook worden vereist. Voor meer informatie, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Lees meer

Master in de biomedische technologie

Technical University of Ostrava
Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Tsjechië Ostrava

Deze cursus bereidt de afgestudeerde in de paramedische beroepen te werken als een Biomedische Ingenieur. De leerresultaten zijn van zeer hoge kwaliteit, zoals de vrije beroepen en worden gereguleerd door de Tsjechische wet, die de normen en de kwaliteit van het onderwijs programma informeert. [+]

Faculteit Elektrotechniek en Informatica

Studie Branch

Biomedische techniek

Tak Profiel

Deze cursus bereidt de afgestudeerde in de paramedische beroepen te werken als een Biomedische Ingenieur. De leerresultaten zijn van zeer hoge kwaliteit, zoals de vrije beroepen en worden gereguleerd door de Tsjechische wet, die de normen en de kwaliteit van het onderwijs programma informeert. Zo zal afgestudeerden het recht om te werken in speciaal gereglementeerde medische beroepen in Tsjechië met een graad in dit gebied en zal worden voorbereid met een sterke basis van studies voor het werk in vele delen van de wereld.

Key Learning Outcomes

- Kennis

De cursus biedt de kennis die de basis die nodig is voor de uitoefening van een technisch medisch beroep vormt, dat wil zeggen de anatomie, fysiologie en pathologie, de definitie van de systemen in de biologische artikelen, biofysica, en fysische methoden in de therapie. Een aanzienlijk deel van instructie gericht op technische vakken, vooral op de theorie van verwerken signalen en beelden, digitale verwerking van signalen en afbeeldingen en analyse en interpretatie van bio-signalen. Ten aanzien van het uitgestrekte gebied van biomedische technologie, is de cursus gericht op meer details over instrument engineering, dwz biomedische sensoren; diagnostische, therapeutische en laboratorium medische apparaten; en medische apparatuur complexen. Studenten ook elementaire kennis te verwerven in gebieden die verband houden met de werking van de medische voorzieningen, die nodig is voor zijn / haar praktische activiteit in medische ingrepen. Met betrekking tot de professionele specialisatie van de cursus, de afgestudeerde bezit - een brede... [-]


Master-sensor System Engineering (SSE)

Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands
Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Nederlanden Groningen

Deze master bereidt u voor op een mooie toekomst in de fascinerende wereld van geavanceerde sensor toepassingen. Een domein dat snel groeit, het verstrekken van allerlei interessante perspectieven voor u, ambitieuze ingenieurs. Binnen de wereldwijd belangrijke domein van de gezondheid, zal de sensor toepassingen geheel nieuwe manieren om te monitoren, te genezen, te behandelen en zorg voor mensen. [+]

Sensor System Engineering: www.hanzegroningen.eu/msse

Gepassioneerd door technologie en engineering?

Ben je geest opent, vind je het leuk om grenzen te strekken om erachter te komen wat is er? Kun je jezelf van toepassing, het ontwikkelen van nieuwe manieren om de technologie vooruit te komen, met name in de gezondheids-domein? neem dan een moment om de mogelijkheid om met ons mee voor een jaar aan het programma van de Sensor System Engineering (SSE) honours master te voltooien overwegen.

Programma-overzicht Algemene kennis over sensor toepassingen die nodig zijn voor elk type van specialisatie Gespecialiseerde kennis met sensoren in de gezondheidszorg domein Honours inhoud Masterproef project (30 ECTS) ... [-]