Master in Secretariaat

Beste Master's Opleidingen in Secretariaat 2018

Secretariaat

Het verdienen van een master's degree kan vaak helpen een student versterken hun geloofsbrieven en hun winstpotentieel te verhogen. Dit niveau van de graad communiceert inzet en expertise in uw vakgebied.

Wat is een meester in het secretariaat? Een Master in secretariaat is een geavanceerde business programma speciaal toegesneden op professionele secretaresses en assistenten. Het programma traint professionals op geavanceerde vaardigheden met betrekking tot communicatie, het imago handhaven, en het dienen als een effectieve liaison tussen interne afdelingen en tussen het bedrijf en zijn klanten. Cursussen omvatten geavanceerde gebruik van computerprogramma's, spreken in het openbaar, presentatie voorbereiding, en het beheren en rapporteren van gegevens. Training gaat ook om time management en organisatie tactiek.

Elk bedrijf of administratie secretaresse kan profiteren van een Master in het secretariaat.Het programma verrijkt uw professionaliteit en stelt u in staat zich te specialiseren in een gekozen focusgebied om je carrière te benutten. Het helpt u ook efficiënter werk praktijken te ontwikkelen en uw skillset uit te breiden.

De kosten van dit programma is afhankelijk van de universiteit levensduur van het programma en de locatie van het orgaan. Neem contact op met de opnames afdeling voor je universiteit van belang zijn voor specifieke informatie met betrekking tot collegegeld en vergoedingen.

Afgestudeerden van de opleiding deze master meestal blijven binnen het gebied van de administratieve ondersteuning, maar de mogelijkheid om door te gaan is veel groter. Veel afgestudeerden bewegen tot executive kringen waar de assistent-posities worden gehouden in prestigieuze verband. Als executive hulp is niet in uw belang, kan je diploma zeker helpen u een secretariële positie te landen en bieden u hefboom om een ​​hoger salaris te onderhandelen. Uw geavanceerde graad kan ook een stimulans uw vertrouwen en beter voor te bereiden je voor de uitdagingen die inherent zijn in business administration.

Als je geneigd om te leren over lange afstand zijn of wilt u lessen te nemen tijdens het werken full-time, online programma's bieden flexibiliteit, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van uw referenties. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

Meester In Het Senior Management Secretariaat

Grupo IOE
Online Deeltijd September 2018 Spanje Barcelona Madrid Murcia Valencia Colombia Bogota Mexico Buenavista Peru Lima Brazilië São Paulo +10 more

De Master in Senior Management secretariaat is ontworpen voor de deelnemers om kennis, vaardigheden en capaciteiten die hen in staat om bestuurlijke ondersteunende functies ervan uit te verwerven. [+]

ls taken adjunct-directeur Ze worden steeds breder en meer verantwoordelijkheid een keer: op de agenda van het management te organiseren, het beheer van vergaderingen, reizen, communicatie ... De Master in Senior Management Secretariaat Het is ontworpen voor de deelnemers om kennis, vaardigheden en capaciteiten die hen in staat om bestuurlijke ondersteunende functies ervan uit te verwerven. Onder de inhoud, met inbegrip van de Cursus SENIOR MANAGEMENT SECRETARIAT van Universiteit van Alcalá, Dat geeft 20 credits ECTS.

DOELSTELLINGEN:

aankoop essentiële vaardigheden die bijdragen aan het succes van uw bedrijf en het management, Zoals:

Onberispelijk gedrag en sociale en zakelijke panache zijn zeer belangrijke kwaliteiten voor een executive assistant: helpen vormen een positief imago van uw bedrijf. Met zo veel verantwoordelijkheden, is het essentieel om te kunnen georganiseerd te blijven en weten hoe om tijd en de werkplek te beheren. Het beheersen van de software voor tekstverwerking, presentaties, beheren van databases en spreadsheets is van essentieel belang, net als talen. Verwerven van financiële en juridische kennis kan van belang zijn bij het ​​maken van intelligente beslissingen zijn: om problemen te herkennen en omarmen anticiperen ze onmiddellijk voor resolutie is een duidelijk concurrentievoordeel. ... [-]