MASTERSTUDIES.CO.NL

Beste Masters Programma's in Rusland 2019/2020

Rusland is een topbestemming voor graduate studie en trekt studenten van over de hele wereld. Met een Master in Rusland, zullen de studenten verdienen een hoge kwaliteit, internationaal erkend onderwijs in state-of-the-art faciliteiten. Andere redenen waarom studenten een Master kiezen in Rusland is de goede waarde van betaalbaar onderwijs en lagere kosten van levensonderhoud. Studenten kunnen dit opwindende land ook verkennen met een rijke cultuur en interessante geschiedenis, uitnodigende en gastvrije mensen, en diverse culturele bezienswaardigheden te zien.

Met een Master in Rusland, kunnen studenten waardevolle internationale ervaring in een land met het verkrijgen van invloed en macht. Rusland heeft een aantal uitstekende ingenieurs-en gezondheidsprogramma's. Ook andere programma's kunnen studenten kiezen voor een Master in Rusland zijn business, management, financiën, de Euraziatische studies, ontwerp, informatie technologie en economie.

Blader door de Master in Rusland onderstaande programma's of beperken uw zoekopdracht met de zoekvakken hierboven.Neem de volgende stap vandaag nog!

gevonden resultaten Filter

Master in internationale financiën

Financial University under the Government of the Russian Federation
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Rusland Moskou

De International Finance Faculty (MFF) biedt opleidingen voor bachelors en masters op het gebied van voorbereiding "Economie". Na afronding van de training ontvangen studenten een diploma van de staatsnorm van de Finance University onder de regering van de Russische Federatie en hebben ze ook de mogelijkheid om een ​​diploma te behalen bij een van de prestigieuze westerse partneruniversiteiten.

MA / MFA in International Theatre Practice and Performance

Rose Bruford College of Theatre and Performance
Campus Voltijd 13 - 36 maanden Oktober 2020 Verenigd Koninkrijk Londen Verenigde Staten Waterford Rusland Moskou +4 more

De MA / MFA International Theatre Practice and Performance is bedoeld om de theater- en performancekunstenaars van morgen te inspireren en een beroep te doen op degenen die zich inzetten voor het creëren van hun eigen werk - hetzij als acteurs, regisseurs of schrijvers voor het podium. De reis van het programma omvat alle drie de gebieden.

Master in International Management

Russian Presidential Academy of National Economy and Public Administration - Institute Of Business Studies
Campus Voltijd 2 jaren September 2020 Rusland Moskou

IBS Master in International Management is bedoeld voor studenten met een bachelordiploma, bedreven in het Engels en het streven naar een succesvolle carrière in het internationale bedrijfsleven.

Master in International Management

National Research Tomsk State University
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Rusland Tomsk

Masterprogramma: Internationaal management

Master in innovatieve softwaresystemen: ontwerp, ontwikkeling

National University of Science and Technology MISIS
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Rusland Moskou

Tweejarig, voltijds masterprogramma in innovatieve softwaresystemen: ontwerp, ontwikkeling

Master in computerwetenschappen

Moscow Power Engineering Institute
Campus Voltijd 2 jaren Februari 2020 Rusland Moskou

Computerwetenschappelijk programma combineert geavanceerde cursussen over data-analyse, hardware- en software-engineering, computerbeveiliging en biedt individuele probleemgeoriënteerde trainingstrajecten.

Master in digitale technologieën, netwerken en big data

Irkutsk National Research Technical University
Campus Voltijd 2 jaren September 2020 Rusland Irkutsk

Het programma is gericht op vaardighedentraining in de ontwikkeling en exploitatie van informatiesystemen en technologieën. Het biedt de mogelijkheid om gespecialiseerde studierichtingen te verkennen, zoals informatica, netwerken, big data en cloudtechnologieën.

Meester in de metallurgie

Nosov Magnitogorsk State Technical University
Campus Voltijd 2 jaren September 2020 Rusland Magnitogorsk

Het masterprogramma "Advanced Metallurgical Engineering" houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en verwerking van ferro-, non-ferro- en mineraalmaterialen. Het is de basis voor innovatieve producten en nieuwe technologische ontwikkelingen op het gebied van industriële engineering, technologie en geneeskunde. Onderzoek op deze afdeling richt zich op het ontwerpen van materialen. Het omvat algemeen onderzoek om de structuur en kansen te bepalen voor het optimaliseren van bekende materialen, bijvoorbeeld staal, aluminium, magnesium, glas, keramiek. Wetenschappers in deze divisie behandelen ook problemen met betrekking tot oppervlaktetechnologie, recycling, productie en verwerking met behulp van geavanceerde productieprocessen, waaronder kwaliteitscontroles.

De dubbele graad in WMD non-proliferatie, nucleair beleid en wereldwijde veiligheid

Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Rusland Odintsovo Verenigde Staten Monterey +2 more

WMD Non-proliferatie, nucleair beleid en Global Security is het eerste Russisch-Amerikaanse masterprogramma op MGIMO, onderwezen door vooraanstaande academici en praktijkmensen uit Rusland, de Verenigde Staten en andere landen.

Master of Sport Administration

Russian International Olympic University
Campus Voltijd 39 weken Vraag informatie aan Rusland Sochi

De MSA-cursus is bedoeld voor personen met een hogere opleiding, leiderschapskwaliteiten en een ambitie om hun professionele expertise te ontwikkelen en een uitstekende carrière te maken in de sportadministratie. Het belangrijkste doel van het programma is om een ​​nieuwe generatie effectieve sportmanagers te produceren met zowel strategische als operationele vaardigheden.

Master in de politieke analyse en de openbare orde

Higher School of Economics
Campus Deeltijd 2 jaren Vraag informatie aan Rusland Moskou

De Master in Public Policy is een tweejarig innovatieve praktijkgericht programma te ontwikkelen die nodig zijn om zaken van openbaar belang te articuleren, alternatief beleid te analyseren, de goedkeuring en uitvoering van specifieke publieke keuzes te vergemakkelijken, en de gevolgen daarvan te evalueren vaardigheden. Het doel is om professionele analisten en managers in staat om te gaan met complexe vraagstukken van de moderne wereld de openbare orde te voeden.

Masteropleiding Management of Business and Finance

Lobachevsky University
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Rusland Nizhny Novgorod

Het Master-programma "Management van Business en Finance" in het Engels is een onderdeel van het vakgebied van de studie "Management" onderwezen op IEE. Het programma is gericht op het trainen van specialisten en experts in management voor private en publieke bedrijven, banken, verzekeringsmaatschappijen en voor overheids- en gemeentelijke structuren.

Master in bedrijfsinformatica

South Ural State University
Campus Voltijd 2 jaren September 2020 Rusland chelyabinsk

Het profiel "Zakelijke informatica"

Master in pool- en mariene wetenschappen (POMOR)

Saint Petersburg University
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Rusland Sint Petersburg

De cursus biedt inzicht in de polaire en mariene ecologie, oceanografie, geologie en klimaatverandering. De studenten maken kans om deel te nemen aan expedities aan boord van de leidende Duitse en Russische onderzoeksschepen.

Master in Hygienic Engineering en Design

North-Caucasus Federal University
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Rusland Stavropol

Het programma is ontwikkeld in samenwerking met buitenlandse partners op basis van Europese en Russische wetgeving op het gebied van hygiëne en productveiligheid. Disciplines worden ontwikkeld in overeenstemming met de voorschriften van de Vereniging voor Hygiënische Engineering en Ontwerp (de Hygiene Engineering and Design Group) met het doel om kennis, praktische en onderzoekservaring op te bouwen met betrekking tot het ontwerp van technologische apparatuur en voedselproductieprocessen die voldoen aan de eisen van hygiënisch ontwerp en zorgen voor productkwaliteit en veiligheid.