MASTERSTUDIES

Graduate Studies in Ruimtewetenschappen in de Verenigde Stockholm Zweden

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

Een diploma in MSc in Space Sciences zullen de studenten leren de kernbegrippen van satellietcommunicatie, ruimte milieu, ruimtevaartuigen en ruimte projectmanagement. Het gaat om de studie van de Ruimte en Klimaat fysica om te kunnen presteren op verschillende gebieden binnen de ruimte-industrie.

Zweden (Sverige) is de grootste van de Scandinavische landen, met een bevolking van ongeveer 9,5 miljoen. Het grenst aan Noorwegen en Finland en is verbonden met Denemarken via de brug van de Öresund (Öresundsbron). Zweden heeft een sterke traditie van een open, maar toch discreet land.

De grootste stad in Zweden, Stockholm heeft meer dan 1,3 miljoen mensen in het stedelijk gebied. De stad bestaat uit een aantal eilanden en het is de hoofdstad van Zweden. Stockholm heeft meer dan 10 universiteiten en hogescholen.

Top Master's Opleiding in Ruimtewetenschappen in de Verenigde Stockholm in Zweden

1 Resultaten in Ruimtewetenschappen, Stockholm Filter

Meester in elektromagnetica, fusie en ruimtevaarttechniek

KTH Royal Institute of Technology
Master
aug 2020
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

Het tweejarige masterprogramma in Electromagnetics, Fusion and Space Engineering bevat een sterke basis in elektrotechniek met een goed begrip van elektromagnetische velden en ...

Lees meer