MASTERSTUDIES

Masters Programma's in Ruimtewetenschappen in Spanje

Een masters wordt verdiend na studenten voltooien een undergraduate degree programma. Om een ​​masters te krijgen, moet u meestal 12-18 college cursussen die vaak om het invullen van uitgebreide tests en / of een scriptie te voltooien.

Een diploma in MSc in Space Sciences zullen de studenten leren de kernbegrippen van satellietcommunicatie, ruimte milieu, ruimtevaartuigen en ruimte projectmanagement. Het gaat om de studie van de Ruimte en Klimaat fysica om te kunnen presteren op verschillende gebieden binnen de ruimte-industrie.

Spanje, officieel het Koninkrijk Spanje, is een soevereine staat en een lidstaat van de Europese Unie. Het is gelegen op het Iberisch schiereiland in het zuidwesten van Europa. Spaanse universiteiten regelen de toegang tot hun eigen graden en ze de academische vergoedingen vaststellen. Ze kunnen ook bieden onofficiële postdoctorale opleidingen. De hoofdstad Madrid heeft mogelijk het grootste aantal bars per hoofd van een Europese stad en een zeer actief nachtleven.

Master's in Ruimtewetenschappen in Spanje

2 Resultaten in Ruimtewetenschappen, Spanje Filter

Master in de astrofysica

Universidad Complutense de Madrid
Master
sep 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2 semesters
Spaans
Campus

Astrofysica maakt momenteel een authentieke revolutie door in zijn verschillende theoretische, experimentele, methodologische aspecten, enz. De master behandelt de volgende on ...

Lees meer

Master's degree in de astrofysica

Universidad de La Laguna
Master
sep 2020
<
Voltijds
<
3 semesters
Spaans
Campus

De uitzonderlijke weersomstandigheden voor de realisatie van hoogwaardige astronomische waarnemingen worden gegeven op de Canarische Eilanden, met de geografische nabijheid en ...

Lees meer