92 Master Opleidingen in Roemenië for 2024

Master Opleidingen in Roemenië for 2024Filter
    • Suceava, Roemenië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Planning van nieuwe toeristische producten en bestemmingsbeheer is de eerste en tot nu toe enige masteropleiding in Roemenië op het gebied van toerisme, gericht op innovatie en beheer van toeristische bestemmingen. De nieuwe masteropleiding, die in het Engels wordt gegeven, is opgezet als reactie op een tekort aan academische en professionele training in Roemenië op het gebied van het beheer van toeristische bestemmingen, en om te voldoen aan de behoefte om wereldwijd toeristische vaardigheden en competenties aan te bieden.

    • La Rochelle, Frankrijk
    • Athens, Griekenland
    • + 4 more

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Dit gezamenlijke masterprogramma in mariene biotechnologie is een geïntegreerd multidisciplinair programma dat wordt aangeboden in het kader van een van de eerste transnationale Europese universiteiten. Het programma biedt de student academisch onderwijs van hoge kwaliteit, bouwt professionele competenties op op het gebied van mariene biotechnologie (ook wel blauwe biotechnologie genoemd) en helpt de mondiale uitdagingen ervan aan te pakken.

    • Timișoara, Roemenië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het masterprogramma Artificial Intelligence and Distributed Computing, dat in het Engels wordt gegeven, heeft tot doel competenties aan te bieden in het ontwerpen van intelligente systemen met toepassing op verschillende wetenschappelijke en technische gebieden en in het gebruik van de meest recente technologieën op het gebied van high-performance computing en gedistribueerde computing. Het is een tweejarig programma, georganiseerd in drie semesters gewijd aan onderwijs en een vierde gericht op onderzoeksactiviteiten en de voorbereiding van de MSc-scriptie. De studenten hebben de mogelijkheid om de infrastructuur van het High-Performance Computing Lab te gebruiken en deel te nemen aan internationale onderzoeksprojecten en aan industriële projecten die worden uitgevoerd in samenwerking met IT-bedrijven.

    • Cluj-Napoca, Roemenië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het programma speelt in op de huidige behoeften van het economische hoger onderwijs door middel van een op de arbeidsmarkt gericht leerproces dat sterk wordt beïnvloed door veranderingen en nieuwe eisen met betrekking tot de vaardigheden die afgestudeerden nodig hebben. Het biedt het organisatorische kader om competenties te ontwikkelen voor de identificatie en exploitatie van internationale zakelijke kansen. Het programma biedt studenten de knowhow en vaardigheden om te slagen in de competitieve en geglobaliseerde zakelijke omgeving van vandaag. Dit wordt bereikt door een uitgebalanceerde mix van theoretische, praktische en projectmatige actieve leerelementen te gebruiken.

    • Bucharest, Roemenië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Deze tweejarige opleiding is bedoeld om toekomstige professionals van publieke aangelegenheden voor te bereiden op een groter aanpassingsvermogen aan multiculturele en steeds meer digitale werkomgevingen, en draagt ​​tegelijkertijd bij aan het bevorderen van de lokale, nationale en wereldwijde inspanningen op het gebied van duurzame ontwikkeling en sociale verantwoordelijkheid.

    • Budapest, Hongarije
    • Trento, Italië
    • + 4 more

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Bij EIT Digital zien we cyberbeveiliging als een van de hoekstenen van het creëren van een veilige en inclusieve digitale samenleving. De alomtegenwoordigheid van digitale technologie heeft ervoor gezorgd dat cybersecurity zelfs een essentieel ingrediënt is geworden in het verdedigen van onze democratische waarden.

    • Bucharest, Roemenië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Frans

    Na de eerste cyclus van studies (licentie), de masteropleiding "Energie-efficiëntie van technische gebouwinstallaties", draagt EEITB bij aan de vaardigheden van ingenieurs, diepgaande kennis op de belangrijkste onderzoeksgebieden die in onze faculteit zijn ontwikkeld: bouwenergie, comfort in binnenomgevingen, het gedrag van technische bouwsystemen (ventilatie, verwarming, koeling, airconditioning, elektrische installaties, verlichting, sanitaire installaties, automatisch beheer, akoestiek, luchtvervuiling en filtratiesystemen, hernieuwbare energiebronnen).

    • Oradea, Roemenië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Door zijn opzet, waardoor het echte toepasbare valenties en interdisciplinair karakter heeft, biedt het studieprogramma, in het kader van het momenteel georganiseerde hoger onderwijs, de mogelijkheid om specialisten voor te bereiden die optimaal kunnen integreren op de binnenlandse en internationale arbeidsmarkt. De theoretische en praktische vakken die studenten doorlopen, bieden hen een aanzienlijke hoeveelheid opgebouwde kennis, niet alleen op het gebied van toeristisch management en planning, maar ook op andere gerelateerde en complementaire gebieden: geografische informatiesystemen, cartografie, regionale en lokale ontwikkeling, enz.

    • Pitești, Roemenië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De missie van de opleiding is om specialisten op te leiden met vaardigheden op het gebied van strategisch management en bedrijfsontwikkeling, in staat om economisch functionele organisaties / bedrijven te leiden, te beheren en te ontwikkelen in een mondiale markt, in een kenniseconomie en in een constant veranderende zakelijke omgeving .

    • Târgoviște, Roemenië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels, Roemeense

    De missie van het internationale masterprogramma – Integrated Electrical Systems Engineering in Vehicles is het bevorderen van onderwijs en wetenschappelijk onderzoek in overeenstemming met de verzoeken om integratie in de kennismaatschappij, met betrekking tot consolidatie en ontwikkeling van de Europese ruimte voor onderwijs en de Europese ruimte voor wetenschappelijk onderzoek door het bevorderen van de grote waarden op het niveau van alle lopende activiteiten en processen.

    • Iași, Roemenië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Een moderne interdisciplinaire opleiding aangeboden aan de faculteit Civiele Techniek sinds 2005, de eerste Engelstalige masteropleiding op het gebied van civiele techniek in Roemenië. Het programma is bedoeld om studenten te helpen bij het verwerven van expertise in het ontwerpen van civieltechnische structuren, het ontwikkelen van vaardigheden in bouwprojectbeheer, eindige elementenanalyse en nog veel meer.

    • Galați, Roemenië

    Full time

    3 semesters

    Op de campus

    Engels, Roemeense

    De missie van dit programma is didactisch (het verstrekken van onderwijs) en van het wetenschappelijk onderzoek, wat impliceert, aan de ene kant, het doorsturen van specialistische kennis op het gebied van het strafrecht wetenschap, en aan de andere kant, de opleiding van de studenten in het onderzoek worden gebruikt.

    • Bună Ziua, Roemenië

    Op de campus

    Roemeense

    Door de staat geaccrediteerde tweejarige opleiding (120 studiepunten) ter voorbereiding op pastoraat in de Gereformeerde, Lutherse en Unitarian kerken. Het doel van de Master of Science (MSc) is tweeledig. Enerzijds biedt het de mogelijkheid om de veelzijdige praktische theologische kennis te verwerven die nodig is voor het pastoraat.

    • Bună Ziua, Roemenië

    Dit programma is onderdeel van de Faculteit der Geesteswetenschappen.

    • Petroșani, Roemenië

    Op de campus

    Roemeense

    De masteropleiding is bedoeld voor afgestudeerden met een licentie op het gebied van Civiele Techniek, maar ook voor degenen met een licentie op andere technische gebieden. De belangrijkste missie van het masterprogramma is om studenten de cognitieve en gedragsvaardigheden te bieden die nodig zijn om goede specialisten te worden op het gebied van ondergronds bouwen met verschillende bestemmingen (mijnbouw, hydrotechniek, tunnels, metro's, onderdoorgangen), gemaakt in verschillende geotechnische omstandigheden.