$close

Filters

Resultaten weergeven

Master's Opleidingen in Risicobeheer in de Verenigde Angers Frankrijk

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces. Risicomanagement is een veld dat de identificatie, analyse en behandeling van verliezen en mogelijke risico's in een bedrijf gaat. Studenten in dit programma leren… Meer informatie

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces.

Risicomanagement is een veld dat de identificatie, analyse en behandeling van verliezen en mogelijke risico's in een bedrijf gaat. Studenten in dit programma leren risicomonitor en voorspellen moeilijke situaties om de gevolgen van schade te beperken.

Frankrijk biedt een prachtig systeem van hoger onderwijs om niet alleen de burgers, maar ook buitenlanders. Het land 's dynamische cultuur trekt buitenlandse studenten en diegenen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van internationale cursussen. Frankrijk heeft een traditie van wetenschappelijke en technologische innovatie. Dit zorgt ervoor dat wetenschappers hun creativiteit ten volle te benutten.

Angers is de historische hoofdstad van Anjou, Frankrijk. Het is de thuisbasis van meer dan 100.000 inwoners. De stad heeft 2 universiteiten, namelijk de Universiteit van het Westen - UCO, en de Universiteit van Angers.

Top Master's Opleiding in Risicobeheer in de Verenigde Angers in Frankrijk

Lees Minder
Lees meer over studeren in Frankrijk
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
ESAIP Graduate School of Engineering
Angers, Frankrijk

Het esaip Engineer-programma in Risk Management

Het esaip Engineer-programma in Risk Management -
Master
Voltijds
3 jaren
Engels
Campus
 
ESAIP Graduate School of Engineering
Angers, Frankrijk

Training Engineer ESAIP risicopreventie, heeft Milieu is ontworpen om ...

Training Engineer ESAIP risicopreventie, heeft Milieu is ontworpen om ... -
Master
Voltijds
3 jaren
Engels, Frans
Campus