close

Filters

Resultaten weergeven

Masters in Retailmanagement in Frankrijk

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces. Een retail management programma is een uitstekende manier voor te bereiden op een loopbaan binnen de retail branche. Dit soort programma kan leren over de beginselen va… Meer informatie

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces.

Een retail management programma is een uitstekende manier voor te bereiden op een loopbaan binnen de retail branche. Dit soort programma kan leren over de beginselen van management en leiderschap, evenals over de industrie-specifieke onderwerpen, zoals verkoop en inventaris.

Frankrijk, officieel de Franse Republiek, is een gecentraliseerde semi-presidentiële republiek voornamelijk gelegen in West-Europa, met een aantal overzeese gebieden en gebieden.

Masters Opleiding in Retailmanagement in Frankrijk

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
IGR-IAE Rennes
Rennes, Frankrijk

De Master 2 Marketing - franchising, detailhandel

De Master 2 Marketing - franchising, detailhandel -
Master
Voltijds
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op