MASTERSTUDIES

Deeltijd Masters Programma's in Reclame in Portugal 2020

Master-niveau studies betrekken gespecialiseerde studie in een gebied van onderzoek of een gebied van de beroepspraktijk. Het verdienen van een master's degree blijk van een hoger niveau van beheersing van het onderwerp. Het verdienen van een master's degree kan variëren van een jaar tot drie of vier jaar. Voordat je kunt afstuderen, je meestal moet schrijven en een scriptie, een lange papier dat is het hoogtepunt van uw gespecialiseerd onderzoek te verdedigen.

Een Master 's degree in de reclame is een spannende manier om de praktische vaardigheden die nodig zijn om originele en tot nadenken stemmende strategieën dragen bij in de communicatie, planning en creativiteit te verkrijgen. Studenten vaardigheden te ontwikkelen in copywriting, art direction en leren om creatief campagne te ontwikkelen.

Portugal is een van de warmste Europese landen. Universitaire programma's zijn zeer betaalbaar. In feite heeft Portugal een van de laagste kosten voor studenten wonen. Geniet van de grote stranden van de Algarve of de oude vleugels van de geschiedenis in de hoofdstad Lissabon.

Deeltijd Masters in Reclame in Portugal

1 Resultaten in Reclame, Portugal Filter

Master's degree in het ontwerp en de reclame

IADE
Master
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2 jaren
Portugees
Campus

De Master in Design & Reclame is gebaseerd op de convergentie van de kennis uit het gebied van design en marketing, het samenbrengen in één programma de twee training gebi ...

Lees meer