5 Deeltijd Master Opleidingen in Rechtenstudies in Verenigde Staten for 2024

Deeltijd Master Opleidingen in Rechtenstudies in Verenigde Staten for 2024Filter
    • Online USA

    Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    Johns Hopkins University MS in het Regulatory Science-programma biedt studenten die een loopbaan in de regelgevende wetenschap volgen een gespecialiseerde studierichting met de nadruk op geavanceerde onderwerpen in de goedkeuringsprocedures voor mondiale en binnenlandse biotechnologische producten. Studenten kunnen zich specialiseren in een aspect van de regelgevende wetenschap van hun keuze door middel van drie keuzevakken, waaronder een breed scala aan geavanceerde regelgevende cursussen.

    • Fort Worth, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Texas A&M University School of LawDe uniek ontworpen Master of Jurisprudence (M.Jur.) in Intellectual Property bereidt u voor op het navigeren en slagen in de snel veranderende, op informatie gebaseerde wereldwijde IP-omgeving. De IP M.Jur. graad -- de eerste in zijn soort in Texas -- richt zich op diegenen die niet van plan zijn om IE-recht te beoefenen, maar wiens carrière baat kan hebben bij IE-onderwijs. Potentiële M.Jur. kandidaten zijn onder meer octrooi- en handelsmerkagenten, technologiemanagers, kunstenaars, schrijvers, muzikanten, uitvinders, wetenschappers, ingenieurs, softwareontwikkelaars, marketingspecialisten, overheidsfunctionarissen, bedrijfsleiders, deskundigen op het gebied van overheidsbeleid, journalisten en academici en afgestudeerde studenten in niet-juridische disciplines .

    • Washington, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Blended, Afstand leren, Op de campus

    Engels

    De MSL in Cybersecurity van GW Law helpt tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar niet-advocaten om vertrouwd te raken met de vele manieren waarop de wet de industrie beïnvloedt. Het MSL in Cybersecurity-programma is bedoeld voor professionals die niet geïnteresseerd zijn in het behalen van een diploma rechten of het uitoefenen van de wet, maar werken in banen waar kennis van de wet belangrijk is. De opgedane kennis kan loopbaanvoorbereiding of professionele vooruitgang bevorderen.

    • New York, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Fashion wet begon hier en op Fordham Law zijn wij van mening dat de juridische kennis op het wereldwijde mode-industrie niet meer alleen kan worden overgelaten aan advocaten.

    • Deerfield, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    Trinity's Master of Legal Studies-graad geeft je de achtergrond die je nodig hebt om met vertrouwen juridische documenten, procedures en rechten te begrijpen en wordt onderwezen vanuit het duidelijk christelijke wereldbeeld waar Trinity om bekend staat. Alle cursussen worden online gegeven in cycli van 7 weken, waardoor u zich kunt concentreren op wat voor u ligt terwijl u vooruitgaat in uw carrière.