MASTERSTUDIES

Masters Opleidingen in Rechtenstudies in de Verenigde rivieroever Verenigde Staten

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

Als mensen over de hele wereld steeds meer met elkaar verbonden, de effecten van wet- en regelgeving te bereiken verder dan ooit. Daarom diegenen die in deze juridische veld te gaan vaak cultiveren een achtergrond in internationale studies.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Riverside is de provinciehoofdstad van de gelijknamige provincie, California, USA. De studenten in het regelmatig nemen deel aan verschillende festivals in de stad. De festivals zijn The Riverside Dickens Festivals, Riverside, Airshow, Riverside International Film Festivals etc. "

Top Master in Rechtenstudies in de Verenigde rivieroever in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Rechtenstudies, rivieroever Filter

Master of Public Policy

University of California Riverside
Executive opleidingen
sep 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

De Master of Public Policy (MPP) programma aan de UCR School of Public Policy is de eerste van zo'n graduaat programma wordt aangeboden door een grote onderzoeksuniversiteit i ...

Lees meer