MASTERSTUDIES

Master's Programma's in Rechten in Turkije

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Men moet al een bachelordiploma te solliciteren naar een meester 's programma. De meeste meester 's degree programma zou vereisen studenten om een ​​meester voltooien' s scriptie of onderzoek papier.

Studenten van rechten te studeren aan de regels van een samenleving opgezet om gedrag dat door middel van sociale instellingen worden afgedwongen regeren. De wetten variëren in grote lijnen uit de samenleving aan de samenleving, en kan worden onderverdeeld in de wetten van de burgerlijke en religieuze oorsprong.

Universiteiten in Turkije bieden twee of vier jaar van het onderwijs voor undergraduate studies, terwijl de graduate programma's duren een minimum van twee jaar. Er zijn ongeveer 820 instellingen voor hoger onderwijs in Turkije, waaronder 76 universiteiten met een totale studentenaantallen van meer dan 1 miljoen. De kwaliteit van het onderwijs op de Turkse universiteiten varieert sterk, wat het verstrekken van onderwijs en faciliteiten op gelijke voet met internationaal gerenommeerde scholen.

Master Opleiding in Rechten in Turkije

2 Resultaten in Rechten, Turkije Filter

Meester in het privaatrecht graduate-programma (met thesis)

Izmir University of Economics
Executive opleidingen
sep 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Izmir University of Economics Privaatrecht graduate opleiding Met Thesis die studenten toe te laten voor de eerste keer in 2013/2014 academisch jaar is bedoeld om studenten in ...

Lees meer

Meester in het privaatrecht graduate programma (zonder scriptie)

Izmir University of Economics
Executive opleidingen
sep 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Izmir University of Economics Privaatrecht graduate opleiding Zonder Thesis die studenten toe te laten voor de eerste keer in 2013/2014 academisch jaar is bedoeld om studenten ...

Lees meer