24 Master Opleidingen in Rechten in Noord-Amerika for 2024

Master Opleidingen in Rechten in Noord-Amerika for 2024Filter
    • Online USA

    Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    Johns Hopkins University MS in het Regulatory Science-programma biedt studenten die een loopbaan in de regelgevende wetenschap volgen een gespecialiseerde studierichting met de nadruk op geavanceerde onderwerpen in de goedkeuringsprocedures voor mondiale en binnenlandse biotechnologische producten. Studenten kunnen zich specialiseren in een aspect van de regelgevende wetenschap van hun keuze door middel van drie keuzevakken, waaronder een breed scala aan geavanceerde regelgevende cursussen.

    • Washington, Verenigde Staten

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Master of Science in Justice, Law & Criminology aan de School of Public Affairs van de AU moedigt je aan om de theorieën achter fundamentele instellingen van justitie en de rechtsstaat te onderzoeken. Je richt je op de praktische, academische en strategische gebieden van recht, criminologie, strafrecht en veiligheid.

    • Albany, Verenigde Staten

    Full time

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    De law school biedt een rigoureus curriculum met een rijke geschiedenis van uitmuntendheid. Masterstudenten zullen toetreden tot een gemeenschap van vooraanstaande faculteit, gerichte en vastberaden studenten, en een netwerk van volleerde alumni die mentorschap, stages en potentiële werkgelegenheid kunnen bieden.

    • New York, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Fashion wet begon hier en op Fordham Law zijn wij van mening dat de juridische kennis op het wereldwijde mode-industrie niet meer alleen kan worden overgelaten aan advocaten.

    • Los Angeles, Verenigde Staten

    Deeltijd

    Afstand leren

    Engels

    Het doel van de Master of Science in de Rechten (MSL) graad is bedoeld voor studenten die beroepen waar de praktische juridische kennis gunstig zou zijn. Het programma biedt de fundamentele achtergrond voor studenten op zoek naar een hoog niveau van kennis te verwerven van een brede basis van juridische begrippen om te helpen met de naleving, rechtsvormen en regelgeving. Studenten zullen de kritische kennis en vaardigheden te verwerven ...

    • Oklahoma, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    De Meester van de Rechtspraak in de Indiase wet (de "MJIL") aan de Universiteit van Tulsa, College of Law is een cutting edge opleiding die je carrière gaat vooruit en helpt u effectief werken in Indian Country. De cursussen in het MJIL programma worden ontwikkeld en gegeven door TU professoren en andere erkende deskundigen.

    • Mexico City, Mexico

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Spaans

    Bestudeer een Master in de rechten en breid je theoretisch-praktische kennis uit om de betekenis van de wetten met meer detail en precisie te interpreteren en te hanteren, om adequate en succesvolle juridische strategieën en methoden te ontwikkelen.

    • Heroica Veracruz, Mexico

    Op de campus

    Spaans

    Eerste en enige in Mexico, waaronder: fiscale boekhouding, elektronische aangiften en de formele studie van federalisme! We worden ondersteund en trots door up-to-date en toekomstgerichte studieprogramma's en professoren met hoge academische graden (doctoraten) en erkende professionele en onderwijservaring.

    • Avenida México, Mexico

    Op de campus

    Spaans

    Procesrecht Lost diverse juridische problemen op civiel, fiscaal en strafrechtelijk gebied op. Het adequaat verdedigen van de belangen van allerlei soorten mensen in de conflicten of controverses waarmee ze worden geconfronteerd, of het nu gaat om individuen of om een overheidsinstantie of instantie.

    • Zapopan, Mexico

    Op de campus

    Spaans

    ALGEMENE DOELSTELLING VAN HET STUDIEPLAN Individuen opleiden door de nodige theoretisch-praktische kennis, die hen in staat stelt deel te nemen aan de analyse van het rechtssysteem in Mexico en andere landen om bedrijven te adviseren over verschillende juridische aspecten en om inzicht te verwerven en correcte interpretatie van het belastingstelsel.

    • Guadalupe, Mexico

    Op de campus

    Spaans

    Het doel van de Master in Oral Trials is om professionals van het hoogste niveau op het gebied van mondelinge procedures op te leiden, met de capaciteit om activiteiten op het gebied van onderwijs en onderzoek te ontwikkelen, en om juridisch advies te geven op dit gebied; toegewijd aan het voortdurend actualiseren van de algemene rechtstheorie, individuele garanties en procedureel constitutioneel recht, van vitaal belang in het huidige gerechtelijke proces.

    • Puebla City, Mexico

    Op de campus

    Spaans

    Afgestudeerden van deze masteropleiding zullen in staat zijn om: posities van een hoger hiërarchisch niveau binnen een publieke of private organisatie te bekleden, aangezien het de theoretisch-praktische administratieve ondersteuning heeft die bedrijven tegenwoordig in hoge mate eisen. De kennis beheersen die u zal leiden om de toekomst van het bedrijf efficiënt te plannen met behulp van de middelen die u heeft.

    • Puerto Vallarta, Mexico

    Op de campus

    Spaans

    Het opleiden van excellente leraren op het gebied van mensenrechten, Amparo en constitutioneel recht, met een grondige kennis van juridische gebieden; begiftigd met een hoog kritisch en innovatief gevoel, die het bestaan ​​van waarden en ethiek erkennen als leidende principes van het menselijk leven, met respect voor de rechten van hun leeftijdsgenoten en volledig gekwalificeerd om op te treden als protagonisten van historisch-juridische veranderingen, gebaseerd op een solide geweten en sociaal engagement, voor het bereiken van de doelstellingen en principes van de wet.

    • Mérida, Mexico

    Op de campus

    Spaans

    Opleiden van juridische leraren die gespecialiseerd zijn in het beschuldigende strafrechtsysteem en in mondelinge procedures; de postulaten, principes en technieken van het beschuldigingssysteem kunnen identificeren, beschrijven, analyseren, beargumenteren en toepassen; begiftigd met een methodologie die hen in staat stelt actief, met een kritische, analytische, creatieve en doelgerichte houding deel te nemen aan het oplossen van controverses en problemen die zich voordoen bij de uitoefening van hun beroep.

    • Online USA

    Op de campus

    STAC's Master of Public Administration in Criminal Justice bereidt je voor op een carrière in het openbaar bestuur, of je nu doorgroeit in je huidige organisatie, van loopbaan verandert, een tweede carrière start of begint met een universitaire opleiding.