MASTERSTUDIES

Masters Opleidingen in Rechten in de Verenigde Parijs Frankrijk

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

Het veld van de wet omvat de in plaats van een samenleving om het gedrag van haar leden en de handhaving door maatschappelijke instituties van die regels zijn regels. Er zijn veel sub-disciplines van het recht, met inbegrip van civiel- en strafrecht.

Frankrijk biedt een prachtig systeem van hoger onderwijs om niet alleen de burgers, maar ook buitenlanders. Het land 's dynamische cultuur trekt buitenlandse studenten en diegenen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van internationale cursussen. Frankrijk heeft een traditie van wetenschappelijke en technologische innovatie. Dit zorgt ervoor dat wetenschappers hun creativiteit ten volle te benutten.

Parijs is de meest bevolkte stad in Frankrijk en de hoofdstad. Het heeft meer dan 2 miljoen inwoners. Het speelt gastheer voor toonaangevende centra van het leren en de kunst in de Europese regio. De thuisbasis van het hoogste aantal hoogopgeleide personen, Paris heeft een aantal prestigieuze universiteiten in Frankrijk.

Beste Masters Opleiding in Rechten in de Verenigde Parijs in Frankrijk

1 Resultaten in Rechten, Parijs Filter

Bac 5 Course Manager humanitaire pleitbezorging en invloed communicatie

IRIS Sup'
Executive opleidingen
<
Online en Campus gecombineerd
<
Voltijd
Frans
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Sommige effecten kunnen structurele veranderingen en veranderingen niet gebeuren zonder strategie├źn van belangenbehartiging en invloed. In een wereld waarin soft power wordt s ...

Lees meer