Master's in Radio Studies

Beste 2 Master's Opleidingen in Radio Studies 2019

Radio Studies

Een masterdiploma is een wereldwijd erkende academische aanduiding die de vaardigheden bevordert die zijn ontwikkeld in een gerelateerde bacheloropleiding. Studenten die zijn toegelaten tot een masteropleiding hebben doorgaans al uitgebreide cursussen voor hoger onderwijs voltooid in een breed scala aan disciplines, waaronder, maar niet beperkt tot, Engels, geschiedenis, elementaire wiskunde, menswetenschappen, filosofie, schone kunsten en sociale wetenschappen.

Wat is een Master in Radio Studies? Deze rigoureuze studie is over het algemeen binnen ongeveer twee jaar voltooid en omvat grondig onderzoek en onderwijs in alle aspecten van de hedendaagse radioproductie in zowel zakelijke als freelance omgevingen. Studenten moeten verwachten dat ze radio en geluidsproductie en -bewerking, microfoontechnieken, opname- en webvaardigheden, programmaconstructie en -planning, talentgieten, teamwerk en projectbeheer, onder andere gerelateerde gebieden, zullen bestuderen. Er zal extra aandacht worden besteed aan morele en ethische overwegingen in verband met massamedia.

Studenten die met succes een masterdiploma in radiostudies hebben behaald, zijn uitgerust met de vaardigheden die nodig zijn om in een breed scala van concurrerende internationale bedrijven te werken en worden vaak eerder ingehuurd en kunnen hogere salarissen eisen dan hun lager opgeleide tegenhangers.

De kosten voor het behalen van een Master in Radio Studies variĆ«ren aanzienlijk van school tot regio, dus geĆÆnteresseerde studenten worden aangemoedigd om rechtstreeks contact op te nemen met elke school van belang voor specifieke en relevante collegegeldinformatie.

Radiostudies zijn voorbereid op het werken in een breed assortiment van multimediacapaciteiten. Velen vinden onmiddellijk werk op het gebied van de productie van radio, programmering, nieuws, aankondiging en reclame, onder andere. Terwijl veel studenten na hun afstuderen direct werk zoeken in de entertainmentindustrie of in het hoger onderwijs, gebruiken anderen de opleiding radiologie nog als een springplank naar een nog hoger niveau.

Als een Master in Radio Studies klinkt als de juiste studierichting voor jou, ontdek dan de vele educatieve mogelijkheden die wereldwijd beschikbaar zijn met behulp van onze brede database. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer

Meester radio

CPA Online
Online Voltijd Deeltijd 1250 uur September 2019 Spanje Zaragoza +1 more

Als u een volledige opleiding in het medium radio wilt, wij Mastered CPA Online radio je nodig hebt. Dit is een online master's degree is via meerdere oefeningen, de belangrijkste kwesties in verband met professionele radio: toespraak, nasynchronisatie, internet radio en creatieve radio. [+]

Master radio

Als u een volledige opleiding in het medium radio wilt, wij Mastered CPA Online radio je nodig hebt. Dit is een online master's degree is via meerdere oefeningen, de belangrijkste kwesties in verband met professionele radio: toespraak, nasynchronisatie, internet radio en creatieve radio.

De inhoud van deze meester in online radio zijn gericht op de behoeften van de arbeidsmarkt van vandaag vereist beroepsprofielen. Hebben de steun van een hoogleraar van prestige en kun je deelnemen aan discussies met professionals uit de industrie via streaming.

Zodra de meester eindigde in radio, heb je een universitair diploma met ECTS in aanvulling op uw eigen podcast kanaal met al uw werk gedaan hebben, zal het te zien zijn als een presentatie die u zullen helpen uw eerste stappen in de radio-markt .... [-]


Meester in televisie, radio & film

Syracuse University - S.I. Newhouse School of Public Communications
Campus Voltijd 1 jaar July 2019 Verenigde Staten Syracuse

Ons programma voor afgestudeerde televisie, radio en film laat je zien hoe films worden geregisseerd, hoe tv- en filmscripts worden geschreven en hoe radioprogramma's worden geproduceerd. U leert hoe u verhalen kunt vertellen met beeld en geluid. Je zult systemen van productie, distributie en tentoonstelling bestuderen. [+]

Ons programma voor afgestudeerde televisie, radio en film laat je zien hoe films worden geregisseerd, hoe tv- en filmscripts worden geschreven en hoe radioprogramma's worden geproduceerd. U leert hoe u verhalen kunt vertellen met beeld en geluid. Je zult systemen van productie, distributie en tentoonstelling bestuderen. En je zult samenwerken met onze ervaren faculteit om je eigen programma op te bouwen op basis van je interesses en doelen.

Je leert ook van succesvolle en beroemde gastsprekers die de campus bezoeken of deelnemen aan lessen via Skype. Onze connecties in Los Angeles, New York en andere wereldwijde amusementscentra bieden u professioneel advies en inside-tips voor het maken van televisie, radio, film en internet.... [-]