MASTERSTUDIES

Deeltijd Graduate Studies in Public Relations in Porto Rico 2020

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

De studie van de public relations PR is een gebied van communicatie, waarin professionals, die vaak worden aangeduid als publicisten, proberen om het beeld van de cliënten in de media en publieke oog te verbeteren. Public relations clients vaak op zoek naar media-aandacht te krijgen of om hun reputatie binnen een bepaalde markt te verbeteren.

Er zijn verschillende instellingen voor hoger onderwijs ligt in Puerto Rico, met de Universiteit van Puerto Rico zijn de oudste en grootste. Als grondgebied van de Verenigde Staten, kunnen de burgers de toegang tot extra mogelijkheden voor het onderwijs.

Deeltijd Master's Programma in Public Relations in Porto Rico

1 Resultaten in Public Relations, Puerto Rico Filter

Master in Communicatie - Public Relations

Universidad Ana G. Méndez – Recinto de Gurabo
Master
aug 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2 jaren
Spaans
Campus

De Master in Communicatie gespecialiseerd in Public Relations bereidt uitgebreide public relations voor, in staat om relaties tussen organisaties en hun publiek op te bouwen e ...

Lees meer