231 Master Opleidingen in Projectmanagement 2024

Master Opleidingen in Projectmanagement 2024Filter
    • Belfast, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De primaire focus van de cursus ligt op projectmanagement, waardoor je de kans krijgt om je carrière vooruit te helpen in elke branche, niet alleen in de bouw.

    • Canterbury, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    Op de campus

    Engels

    • Online Spain
    • Madrid, Spanje
    • + 1 more

    Full time

    12 maanden

    Blended, Afstand leren, Op de campus

    Spaans

    Een programma dat zorgvuldig is ontwikkeld door experts op het gebied van innovatie en ondernemerschap, met als doel het te veranderen in een onfeilbare toolbox voor de versnelling van elk digitaal bedrijf.

    • Stockholm, Zweden

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Focus van het programma is projectmanagement op het gebied van IT en op lichtgewicht modellen zoals Kanban, Scrum en dergelijke. Het programma helpt u een solide basis te leggen in kennis en vaardigheden op het gebied van projectmanagement.

    • Rome, Italië

    Full time

    1 Jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Italiaans

    • Online Namibia
    • Online South Africa
    • + 1 more

    Full time, Deeltijd

    18 maanden

    Afstand leren

    Engels

    De Executive Professional-programma's zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften van senior managers, leidinggevenden en functionele of operationele leiders die hun expertise willen ontwikkelen en hun managementvaardigheden op het gebied van projectmanagement willen versterken.

    • Toulouse, Frankrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De professioneel georiënteerde APM Specialized Master biedt studenten een overzicht van de militaire of civiele internationale lucht- en ruimtevaartindustrie en geeft up-to-date vaardigheden, geavanceerde kennis en noodzakelijke competenties voor het succesvol leiden van project- of programmateams in de wereldwijde lucht- en ruimtevaart- en defensie-industrie.

    • Lyon, Frankrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Frans

    De Advanced Master in Project Management in Cosmetic Industrialization is een diploma dat is geaccrediteerd door de Conférence des grandes écoles (CGE).

    • Lyon, Frankrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Frans

    Het doel van de gespecialiseerde masteropleiding "Innovation Project Manager" is het opleiden van professionals die innovatie in bedrijven kunnen initiëren, concretiseren en managen. Deze "innovatie"-benadering bevindt zich op het snijvlak van de technologische dynamiek en het management van het bedrijf, meer bepaald in de industriële activiteiten maar ook in de dienstensector.

    • Paris, Frankrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De Specialized Master® in International Project Management behandelt de strategische economische en financiële aspecten van projectmanagement en internationaal zakendoen, en besteedt bijzondere aandacht aan het ontwikkelen van onderhandelingsvaardigheden en het vermogen om in internationale teams te werken. Een internationaal seminar van een maand is inbegrepen bij de keuze tussen Azië of Latijns-Amerika. Dit programma vindt plaats op onze campus in Parijs.

    • Cergy, Frankrijk

    Full time

    12 maanden

    Op de campus

    Frans

    Elke onderneming probeert haar activiteiten op elkaar af te stemmen via een beheersinstrument waarmee ze haar commerciële, financiële of productieprestaties kan optimaliseren. Een ERP (Enterprise Resource Planning) heeft tot doel alle functies van het bedrijf met elkaar te verbinden en te integreren in een samenhangend computersysteem. Om een ERP te implementeren, moet het bedrijf vertrouwen op specialisten die de transversale behoeften van de organisatie begrijpen. CY Tech's Specialized Master® ERP Management is bedoeld om leidinggevenden op hoog niveau te trainen in de implementatie van een ERP.

    • Florence, Italië

    Full time

    5 maanden

    Blended, Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Schrijf je in voor de 12e editie van de Master in European Project Planning and Management. Internationale stages zijn gegarandeerd bij 60 partnerorganisaties in heel Europa. De 12e editie van het masterprogramma wordt gepresenteerd als een hybride initiatief (dwz online en op locatie). Het doel van de Master in Europese projectplanning en -beheer is om deelnemers de vaardigheden te bieden om succesvol te werken op het gebied van internationale samenwerking, door gebruik te maken van Europese financieringsprogramma's.

    • Rome, Italië

    Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Deze Master in Project Management is ontworpen om alle nodige kennis en vaardigheden te bieden om een succesvolle Project Manager te worden of te groeien en om de deelnemers te begeleiden naar de verwerving van de prestigieuze PMP® (Project Management Professional), of CAPM® (Certified Associate in Project Management) certificeringen van PMI ®, die over de hele wereld algemeen erkend en gewaardeerd worden. De Rome Business School is een geregistreerde onderwijsaanbieder van het Project Management Institute.

    • Pontevedra, Spanje

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Spaans

    De laatste jaren is er een groeiende belangstelling voor Integraal Projectmanagement bij professionals en maatschappelijke actoren die hun bedrijfsactiviteit in onze omgeving uitoefenen. Het Integrated Project Management waardeert het beroep van de projectmanager die verantwoordelijk is voor het promoten en leiden van het project vanuit een mondiaal perspectief, het uitvoeren van de processen van initiatie, planning, uitvoering, monitoring en controle, en het afsluiten van het gehele project. De projectmanager moet dus weten hoe hij de operatie moet leiden, programmeren en sturen in de richting van de gedefinieerde doelstellingen op het gebied van tijd, kosten en kwaliteit.

    • Berlin, Duitsland

    Full time

    12 maanden

    Blended, Op de campus

    Engels

    IU 's Master's in Engineering Management is afgestemd op mensen met een bestaande academische achtergrond in engineering en combineert technische knowhow met een verscheidenheid aan innovatieve onderwerpen uit de managementtheorie en -praktijk. De master Engineering Management bij IU is ontworpen om je te trainen in strategische besluitvorming en engineeringprocessen, waardoor je de expertise krijgt die nodig is om managementverantwoordelijkheden op hoog niveau op je te nemen in een internationale omgeving.