MASTERSTUDIES

Master's Opleidingen in Projectmanagement in de Verenigde Elmhurst Verenigde Staten

Master-niveau studies betrekken gespecialiseerde studie in een gebied van onderzoek of een gebied van de beroepspraktijk. Het verdienen van een master's degree blijk van een hoger niveau van beheersing van het onderwerp. Het verdienen van een master's degree kan variƫren van een jaar tot drie of vier jaar. Voordat je kunt afstuderen, je meestal moet schrijven en een scriptie, een lange papier dat is het hoogtepunt van uw gespecialiseerd onderzoek te verdedigen.

Project Management is een set van professionele vaardigheden voor het instellen van zakelijke doelstellingen en het invullen van projecten. Het is gebruikelijk in grote bedrijven, engineering en technische bedrijven, maar de principes van project management kan worden gebruikt in elke grootte of type bureau dat project organisatie en leiding nodig heeft.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Top Masters in Projectmanagement in de Verenigde Elmhurst in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Projectmanagement, Elmhurst Filter

Master in projectmanagement

Elmhurst College
Executive opleidingen
25 aug 2020
<
Deeltijd
<
2 jaren
16 jul 2020
Engels
Campus
Online

Met een master in projectmanagement leer je om disciplines en functies te bereiken, de taal van iedereen te spreken, het team te coƶrdineren. We leren u de tools en technieken ...

Lees meer