Master Opleiding in Projectmanagement in Peking China

Top Masters Opleidingen in Projectmanagement in Peking China

Projectmanagement

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend.

Project management omvat het succesvol afronden van projecten door deze regisseren van start tot finish. Projectmanagers zijn vaak te vinden op de juridische teams, in opleiding afdelingen en in de logistiek. Het plannen van een project vereist vaardigheden in budgettering, time management en communicatie.

China, officieel de People 's Republiek van China, is een soevereine staat gelegen in Oost-Azië. Het is de wereld 's meest bevolkte land, met een bevolking van meer dan 1,35 miljard.

Vanwege de status van Peking als een culturele en politieke hoofdstad van China, hebben veel lokale en internationale studenten stroomden in deze stad, om te studeren in de verschillende hogescholen en universiteiten. De stad biedt grote kansen om liefhebbers van het hoger onderwijs in het bijzonder aan die lijn naar techniek.

Top Master Porgramma in Projectmanagement in Peking in China

Lees meer

Master Of Engineering

Beijing Jiaotong University - School of economics and management
Campus Voltijd September 2018 China Beijing

Project management is een opkomende engineering technologie en het beheer van complexe cross-disciplinair, vereisen dat de studenten te beschikken over een uitgebreide kennis management, economie, civiele techniek techniek, bouwkunde en de wet, kan op het gebied van binnenlandse en internationale bouwtechniek, en het hele proces van besluitvorming in project management complexe, high-level management personeel gerichte, baanbrekende type. [+]

Project Management (Professional Degree) (125.600)

[Beschrijving] Professioneel projectmanagement is een opkomende engineering technologie en het beheer van complexe cross-disciplinair, vereisen dat de studenten een uitgebreide kennis management, economie, civiele techniek techniek, bouwkunde en de wet, kan op het gebied van binnenlandse en internationale bouwtechniek hebben, in besluitvorming over projecten en het hele proces van het beheer van het complex type, op export gerichte, baanbrekende senior management personeel.

[Onderzoek] Civil Engineering Management, Information Technology Management, Safety Management Engineering.

[Doel] om het karakter en de beroepsopleiding te cultiveren om de theorie van project management systemen, evenals basistheorie en aanverwante gebieden van technische expertise met een sterke planning te beheersen, organiseren, regisseren, coördineren en besluitvorming vaardigheden, in staat om zelfstandig verantwoordelijk voor het beheer van high-engineering niveau, toegepaste techniek management expertise.... [-]