MASTERSTUDIES

Graduate Studies in Projectmanagement in Canada

De voordelen van een Masters verder reiken dan het verbeteren van uw winstpotentieel. Zij kunnen u voorzien van persoonlijke en professionele vaardigheden om je ontwikkeling te versnellen. Ze zijn ook een gelegenheid om jezelf te onderscheiden van uw collega's, van wie velen zal hebben vergelijkbaar A-niveau en undergraduate kwalificaties.

Projectmanagers kunnen worden gevonden in veel verschillende sectoren, zoals de bouw bedrijven en gemeentelijke overheden. Anytime een grote organisatie start een project dat de coördinatie tussen de verschillende afdelingen vraagt, kan het projectmanagement een belangrijke aanwinst voor het project soepel en op schema te houden.

Canada is een Noord-Amerikaanse land dat bestaat uit tien provincies en drie territoria. Gelegen in het noordelijke deel van het continent, het strekt zich uit van de Atlantische naar de Stille Oceaan en noordwaarts in de Noordelijke IJszee.

Master in Projectmanagement in Canada

3 Resultaten in Projectmanagement, Canada Filter

Master of Science in projectbeheer

Northeastern University Canada
MSc
06 apr 2020
<
Online en Campus gecombineerd
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
15 maanden
03 feb 2020
English
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

De Master of Science in Project Management is ontworpen om u de praktische vaardigheden en theoretische concepten te bieden die u nodig hebt om complexe projecten te leiden.

Lees meer

Masterdiploma in projectmanagement

Université Du Québec En Outaouais UQO
Executive opleidingen
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
30 maanden
Frans
Campus

Deze masteropleiding is ontwikkeld voor mensen die projecten van verschillende aard en omvang vakkundig willen beheren. De managers die het resultaat zijn van dit programma zu ...

Lees meer

Mastère professionnel sds beheer van de projets culturels

ESMAC : École Supérieure des Métiers des Arts appliqués et de la Culture
Masters
<
Deeltijd
<
2 jaren
Frans
Online

Le MASTERE PROFESSIONNEL SDS® BEHEER VAN DE PROJETS culturels est un diplôme européen délivré par l'INSHED. La vorming permet d'être professionnellement opérationnel dès le dé ...

Lees meer