22554 Master Opleidingen 2024

Master Opleidingen 2024Filter
    • Neuchâtel, Zwitserland
    • Leicester, Verenigd Koninkrijk
    • + 1 more

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De FIFA Master - International MA in Management, Law and Humanities of Sport werd onlangs voor de elfde keer gerangschikt als de #1 Postgraduate Sport Management-cursus in Europa in de invloedrijke SportBusiness Postgraduate-ranglijst van 2023. De FIFA Master combineert een werkelijk internationale en multidisciplinaire aanpak.

    • Borås, Zweden

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Wil jij de toekomst van IT vormgeven? Wil je een opwindende en bevredigende carrière die de wereldwijde IT-industrie beïnvloedt, regisseert en ondersteunt? Als je de solide educatieve achtergrond wilt die dit werkelijkheid maakt, dan is ons masterprogramma (een jaar) in informatica - datagestuurd IT-management het programma voor jou. In dit programma ontwikkel je kennis om de toekomst van IT vorm te geven.

    • Barcelona, Spanje

    Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    We leven in een geglobaliseerde wereld waar bedrijven steeds meer kiezen voor centralisatie in hun bedrijfsvoering. In deze omgeving, logistiek, operations, inkoop, inkoop en distributie van hun producten of diensten uitgegroeid tot een essentiële pijler van differentiatie en klantenservice. Bovendien Barcelona is geconfigureerd als een van de belangrijkste steden van Europa logistiek, zowel de locatie en de faciliteiten en infrastructuur exploitanten en, derhalve, het aantal bedrijven in deze sector.

    • Madrid, Spanje
    • London, Verenigd Koninkrijk
    • + 2 more

    Full time

    15 maanden

    Op de campus

    Engels

    Voltijd Master, geaccrediteerd door de Conférence des Grandes Écoles in Frankrijk. De MSc in Real Estate, die wordt gegeven op ESCP Business School-campussen in Madrid en Londen, biedt je de nodige vaardigheden en netwerken om te slagen in deze fascinerende en competitieve sector, in een internationale zakelijke context. De deelnemers worden gegeven door wereldberoemde docenten en deskundige gastbeoefenaars en krijgen een baanbrekende opleiding die theorie combineert met praktische toepasbaarheid om leiders in de branche te worden.

    • Sabadell, Spanje

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    In een informatiemaatschappij die wordt gekenmerkt door de actieve deelname van de gebruiker, wordt de interface een fundamenteel element van interactie tussen mensen en de artefacten. Via de interface kunnen gebruikerservaringen de weg wijzen voor een bedrijf en ook voor de hele markt: bedrijven moeten niet langer alleen hun producten of diensten verkopen, maar ze moeten ook memorabele ervaringen creëren voor de consument.

    • Syracuse, Verenigde Staten
    • Online USA

    Full time

    Afstand leren

    Engels

    Het CSWE-geaccrediteerde online Master of Social Work-programma van Syracuse University bereidt de volgende generatie leiders in sociaal werk voor door de nadruk te leggen op digitale innovatie en sociale rechtvaardigheid. Je hebt geen GRE-scores nodig om je aan te melden en het programma biedt traditionele en geavanceerde studierichtingen. Meer informatie.

    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    16 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Verdien online een Master of Applied Data Science bij UNC-Chapel Hill. Bouw de technische expertise en praktijkervaring op om uw datawetenschapscarrière vooruit te helpen en impact te hebben op levens in North Carolina en daarbuiten.

    • Valencia, Spanje

    Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Spaans

    De Double University Master's Degree in Integrated Management of Quality, Environment and Occupational Risk Prevention is een diploma waar veel vraag naar is in het bedrijfsleven, een perfecte aanvulling en hulp voor studenten met een universitaire opleiding die in de industrie willen gaan werken.

    • Barcelona, Spanje

    Full time

    1 Jaar

    Blended, Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Neuroscience Business School stelt studenten in staat een nieuwe visie op het bedrijf te hebben om hun klanten beter te begrijpen en producten en diensten te creëren die zijn afgestemd op wat ze echt nodig hebben en waarderen. Neuromarketing is een discipline die de meest voorkomende fouten en fouten in de marketingwereld helpt voorkomen, waarmee u uw bedrijf kunt aanpassen aan de huidige wereldsituatie, nieuwe producten kunt creëren die zijn afgestemd op de behoeften van de consument en optimale marketingstrategieën kunt ontwikkelen om succesvol te groeien.

    • Boston, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    20 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Er is geen GRE vereist om te solliciteren op Simmons' gerespecteerde MS in Behavior Analysis met ABAI-geverifieerde cursusvolgorde. Studeer in 20 maanden af met de kennis om het BCBA®-examen af te leggen en leiderschapsrollen op je te nemen in het groeiende veld van toegepaste gedragsanalyse.

    • Los Angeles, Verenigde Staten

    Full time

    Afstand leren

    Engels

    De online Master of Legal Studies van Pepperdine Caruso School of Law biedt een concentratie in geschillenbeslechting voor studenten die geïnteresseerd zijn in een carrière in arbitrage of bemiddeling. De concentratie bevat lesprogramma's van het Straus Institute van Pepperdine Caruso Law, dat door U.S. News & World Report als beste wordt beoordeeld op het gebied van geschillenbeslechting.

    • Berkeley, Verenigde Staten

    Full time

    20 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Verdien uw Masters of Information and Cybersecurity online bij UC Berkeley's School of Information in slechts 20 maanden. Zonder GRE / GMAT-scores die nodig zijn om te solliciteren, kunt u UC Berkeley van overal ter wereld bijwonen en leren om codering, digitale privacy en netwerkbeveiligingsvaardigheden toe te passen.

    • Online USA

    Full time

    44 maanden

    Afstand leren

    Engels

    RIT's online M.Arch. voor op duurzaamheid gerichte architecten. Carrièrewisselaars welkom. Bachelor diploma vereist.

    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Word een klinische maatschappelijk werker met een geïntegreerde focus - verdien uw MSW-diploma online aan de Universiteit van Montana. Leer hoe u verandering kunt creëren op interpersoonlijk, gemeenschaps- en beleidsniveau te midden van diverse en risicovolle populaties. Voltooi het CSWE-geaccrediteerde programma in twee jaar.

    • Online USA

    Full time

    15 maanden

    Afstand leren

    Engels

    De online Master's in Product Management van de University of Maryland is ontworpen om u te helpen ontwikkelen als een vertrouwde productmanager, uitgerust om de productlevenscyclus van ontdekking tot levering te leiden. In slechts 15 maanden bereiden de flexibele online cursussen je voor op dit snelgroeiende carrièrepad en breiden je professionele kansen uit.