MASTERSTUDIES.CO.NL

Top Master's Programma's in Portugal 2019/2020

Portugal trekt mensen uit de hele wereld voor het werk, reizen en studie. Veel internationale studenten hebben ontdekt dat een Master in Portugal is meer dan alleen een uitstekende opleiding, maar ook een unieke kans om waardevolle internationale ervaring op te doen dan kan een concurrentievoordeel op de wereldmarkt arbeidsmarkt te geven. Portugal heeft voor ieder wat wils, met inbegrip van prachtige stranden, een mild klimaat, een rijke cultuur en geschiedenis, opwindende steden, en tal van bezienswaardigheden te zien te bieden.

Er zijn een verscheidenheid van hoge kwaliteit programma opties voor een Master in Portugal. Enkele van de meest populaire disciplines voor een Master in Portugal zijn op het gebied van economie, business, finance, IT, horeca, internationale ontwikkeling en Europese studies. Met een Master in Portugal, zullen de studenten mengen academici met ervaringen die culturele en intellectuele groei te stimuleren, het creëren van goed afgeronde professionals.

Blader door de Master in Portugal's hieronder en vinden het onderwijs dat u op zoek bent!

gevonden resultaten Filter

Master in Management

Catolica Porto Business School
Campus Voltijd 3 semesters Vraag informatie aan Portugal Porto

De MSc in Management in de Católica Porto Business School is een innovatieve MSc, geïnspireerd door de beste internationale praktijken die de laatste 25 jaar van de ervaring van de school in het hoger managementonderwijs profiteren.

MPhil in Informatics - Specialisatie in Software Engineering

Oporto Global University - Universidade Portucalense
Campus Voltijd 2 - 2 jaren Open Inschrijving Portugal Porto

Leerdoelen van de MPhil in Informatics, zijn het begrijpen van technologie, de toepassing ervan, de ontwikkeling van kritisch denken en wetenschappelijke en technische communicatie. Deze cursus biedt twee specialisaties, Information Systems (IS) en Software Engineering (SE), waarbij wordt verondersteld dat beide een gemeenschappelijke kennisbasis ontwikkelen, met name in modelleertechnieken, opkomende technologieën, projectbeheer en technologische innovatie; gezien het feit dat deze expertisegebieden de sleutel zijn tot de twee gebieden. Specialisaties geven echter verschillende vaardigheden op het gebied van informatietechnologie; SI-studenten zullen in staat zijn om het bedrijf te verbeteren door het gebruik van technologie en SI van interventieactiviteiten te besturen en te leiden met behulp van de beste werkwijzen; De ES-studenten zullen in staat zijn om ontwikkelingsactiviteiten van zeer complexe softwaresystemen te plannen, te beheren en uit te voeren en om nieuwe technologie te gebruiken.

Master in rechten en management

Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School
Campus Voltijd Deeltijd 2 semesters Oktober 2019 Portugal Porto +1 more

In de huidige uitdagende en evoluerende context vereist het vermogen om de complexiteit en dynamiek van de werkelijkheid te begrijpen een multidisciplinaire aanpak. De MSc in Law and Management biedt een duidelijk antwoord op deze marktbehoefte en biedt een unieke kans om professionals met degelijke kennis op beide gebieden te trainen.

Master in Management

Nova School of Business and Economics
Campus Voltijd 3 semesters Januari 2020 Portugal Carcavelos

Hoe bereid bent u om een verschil te maken? Met de Master in Management van Nova SBE nemen we je uit je comfortzone en dagen we je uit om het beste uit jezelf te halen. Ga een stap verder in je opleiding en duik diep in managementcursussen om je uitvoerende geest aan te scherpen. We geven u de precieze kennis en hulpmiddelen zodat u de expertise kunt krijgen die u nodig hebt om uw potentieel te realiseren en u te specialiseren in uw interessegebied in de zakenwereld.

Master in World Internet Studies

ISCTE – Instituto Universitário de Lisboa
Campus 2 jaren Vraag informatie aan Portugal Lissabon

Training in strategisch onderzoek voor professionals van de Vierde Industriële Revolutie.

Erasmus Mundus Master in de chemie, fysische chemie en materiaalkunde

Paris-Sud University
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Frankrijk Orsay Italië Genua Polen Poznań Portugal Porto +6 more

Erasmus Mundus master in Chemistry, Physical-Chemistry and Material Science, Paris-Sud University . De master-SERP is een Engelstalig tweejarig programma dat wordt gefinancierd door het Erasmus-programma van de Europese Commissie

Joint Graduate (Master's Degree) Studies: International Master in Performance Analysis of Sport

Lithuanian Sports University
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Litouwen Kaunas Duitsland Magdeburg Portugal Vila Real +4 more

De opleiding is gebaseerd op een intensieve en toegepaste studie van een wetenschappelijke methodologie van specifieke discipline gebieden, alsmede op multidisciplinaire en interdisciplinaire perspectieven van Sports Studies. Het programma wordt geïmplementeerd met behulp van de mobiliteitsmiddelen van het Erasmus-programma. Studenten zullen de mogelijkheid krijgen om de studie aan drie universiteiten uit te voeren.

International Master in geavanceerde klei science (iMacs)

University of Poitiers
Campus Voltijd 2 jaren September 2020 Frankrijk Poitiers Portugal Aveiro Brazilië Porto Alegre Griekenland Heraklion +6 more

IMACS is een geïntegreerde Master of Science met 4 instellingen ontworpen met een breed scala van leiderschap in klei wetenschap.

Master in geavanceerde materialen: innovatief recyclen

EIT RawMaterials Academy - AMIR
Campus Voltijd 24 maanden September 2020 Frankrijk Bordeaux Portugal Lissabon Duitsland Darmstadt België Luik Spanje Madrid Hongarije Miskolc +10 more

Het AMIR Master-programma in Advanced Materials: Innovative Recycling integreert diepgaande technische kennis over materiaalrecycling met training op hoog niveau over ondernemerschap en innovatie, waardoor studenten de vaardigheden krijgen die ze nodig hebben om game-changers in de recyclingsector te worden. Als een EIT-gelabeld masterprogramma is AMIR ontworpen en geleverd door een consortium van EU-topuniversiteiten in de grondstoffensector. AMIR-studenten studeren in twee verschillende Europese landen als onderdeel van hun opleiding en ontvangen een reeks voordelen, waaronder zomerscholen, netwerkevenementen en financiële ondersteuning van EIT RawMaterials. Alle onderwijs en beoordelingen vinden plaats in het Engels.

Master in sociologie

University of Algarve
Campus Voltijd 2 jaren Oktober 2019 Portugal Faro

Deze master bereidt studenten met geavanceerde academische training voor op professionele carrières die van hen eisen dat ze hedendaagse sociologische kennis toepassen. Het is bedoeld om studenten op te leiden om specifieke kwesties met betrekking tot hedendaagse samenlevingen te analyseren. De master biedt de studenten geavanceerde theoretische, methodologische en analytische hulpmiddelen en vaardigheden waarmee ze sociologische kennis kunnen onderzoeken, verkennen, bevorderen en toepassen op een groot aantal sociologische vragen.

Master in Environmental Assessment and Management: water- en kustbeheer

University of Bologna
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Italië Ravenna Portugal Faro Spanje Cádiz +4 more

De EMJMD WACOMA bevordert academische excellentie door de implementatie van een onderwijsprogramma dat gericht is op het ontwikkelen van gemeenschappelijk begrip en op het verdiepen van wetenschappelijke kennis op het vitale, uitdagende en voortdurend evoluerende gebied van water- en kustecosystemen.

Master in de bedrijfseconomie en de competitie

ISCTE Business School – Instituto Universitário de Lisboa
Campus Deeltijd 1 - 2 jaren Vraag informatie aan Portugal Lissabon

De Master's Degree in Business Economics and Competition aan de ISCTE Business School, momenteel in zijn 4de editie, biedt gespecialiseerde opleidingen op het gebied van bedrijfseconomie en bedrijfsstrategie en op het gebied van concurrentie en regulering van sectoren.

Master's degree in het management

Universidade Europeia
Campus Voltijd 4 semesters Vraag informatie aan Portugal Lissabon

De Master in Management is gebaseerd op de beste nationale en internationale onderwijspraktijken, op zoek om te reageren op de verschillende uitdagingen op dit gebied in de huidige arbeidsmarkt.

Meester in het internationale bedrijfsleven

Polytechnic of Leiria
Campus Voltijd 24 maanden Oktober 2019 Portugal Leiria

Om de uitdagingen van de wereldwijde markt te voldoen, het programma biedt nationale en internationale bedrijven met afgestudeerden die kunnen leiden en ondersteuning van hun proces van gaan internationaal.

Master of Science in Sport - Specialisatie in beoordeling en voorschrift van lichamelijke activiteit

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Campus Voltijd 2 jaren Oktober 2019 Portugal Vila Real

Samenvattend kunnen we de belangrijkste doelstellingen van deze cyclus van studies als volgt definiëren en structureren: studenten geavanceerde training geven in het kader van beoordeling van lichamelijke activiteit en recept; Ontwikkeling van technische, pedagogische en wetenschappelijke professionele competenties die een interventie van uitmuntendheid mogelijk maken in het kader van de beoordeling van lichamelijke activiteit en het recept; Bijdragen aan de academische vooruitgang, intellectuele volwassenheid en promotie van de onderzoekscapaciteiten van universitaire en polytechnische onderwijzendocenten, in overeenstemming met de geldende wettelijke bepalingen.