MASTERSTUDIES.CO.NL

Top Masters in Porto Rico 2019/2020

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

Het verdienen van een geavanceerde graad, zoals een Master biedt de mogelijkheid om je vaardigheden te vergroten en eventueel verbeteren van uw kansen op werk op hetzelfde moment. Master programma's aan te bieden online of part-time, zodat studenten hun opleiding kunnen na te streven op een wijze die is handig voor hen.

 

Er zijn verschillende instellingen voor hoger onderwijs ligt in Puerto Rico, met de Universiteit van Puerto Rico zijn de oudste en grootste. Als grondgebied van de Verenigde Staten, kunnen de burgers de toegang tot extra mogelijkheden voor het onderwijs.

Master Programma's in Porto Rico

gevonden resultaten Filter

Master in het onderwijs met specialisatie in onderwijs aangepast bewegingsonderwijs

Universidad Metropolitana (UMET)
Campus Voltijd Open Inschrijving Puerto Rico San Juan

Een studieprogramma voor diegenen die geïnteresseerd zijn in aangepaste fysieke opvoeders voor speciale populaties in openbare of privéscenario's.

Master in marketing

Universidad Metropolitana (UMET)
Campus Voltijd Vraag informatie aan Puerto Rico San Juan

De specialiteit in Marketing heeft tot doel het theoretisch kader op het gebied van marketing te verbreden en de toepassing en onderzoeksvaardigheden voor besluitvorming te ontwikkelen.

Master of Education - Managen van vrijetijdsdiensten

Universidad Metropolitana (UMET)
Campus Voltijd Februari 2020 Puerto Rico San Juan

Een studieprogramma voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen, implementeren, beheren en evalueren van vrijetijdsdiensten en sportprogramma's bij overheidsinstanties, gemeenten en particuliere instellingen.

Master of Arts in Education - Speciaal onderwijs

Universidad Metropolitana (UMET)
Campus Voltijd 2 jaren Februari 2020 Puerto Rico San Juan

Deze specialiteit is erop gericht om de docent van het speciaal onderwijs de hulpmiddelen te bieden waarmee hij / zij hun functies effectief en efficiënt in de klas kan uitvoeren. Bovendien maakt de specialiteit op dit niveau het mogelijk om met hem / haar in het magistrale veld te concurreren om een ​​rang voor een docent.

Master in planning

University of Puerto Rico - Río Piedras
Campus Voltijd 1 jaar Vraag informatie aan Puerto Rico San Juan

De Graduate School of Planning verleent de professionele graad van master in planning met aandachtsgebieden op het gebied van stedelijke en territoriale planning, planning van natuurlijke hulpbronnen en milieu, planning van de economische systemen en gebieden van beleid en sociale planning.

Master's Degree in Rehabilitation Counseling

University of Puerto Rico - Río Piedras
Campus Voltijd Deeltijd 5 - 7 semesters Vraag informatie aan Puerto Rico San Juan +1 more

De Graduate School of Rehabilitation Counseling is het eerste graduate-programma in Puerto Rico en de Caraïben, met de missie om gekwalificeerde professionals op het gebied van revalidatiebegeleiding op te leiden met de kennis, vaardigheden, gevoeligheid en ethisch gedrag die nodig zijn om mensen te faciliteren met belemmeringen de ontwikkeling van hun capaciteiten en hun integratie in de samenleving. De school heeft ook de verantwoordelijkheid om advies te geven en te adviseren over zaken van algemeen belang die verband houden met personen met een handicap en de professionals van revalidatiebegeleiding.

Master in de vertaling

University of Puerto Rico - Río Piedras
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 6 jaren Vraag informatie aan Puerto Rico San Juan +1 more

Het Graduate Program in Translation begon haar cursussen, als experimenteel programma, in 1970 aan te bieden. De Academische Senaat van de Campus keurde het scheppingsverslag in 1972 goed. In 1974, na ontvangst van de certificering van het universiteitsbestuur, werd de PGT officieel opgenomen in de programma's met een masterdiploma in de faculteit Geesteswetenschappen.