Filter
Master Studies
Slowakije Studievorm: Alles Tempo: Alles

Master's Opleidingen in Politicologie in Slowakije

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Men moet al een bachelordiploma te solliciteren naar een meester 's programma. De meeste meester 's degree programma zou vereisen studenten om een ​​meester voltooien' s scriptie of onderzoek papier.

Politicologie biedt personen met een goed begrip van de uitvoerende, wetgevende en gerechtelijke processen die worden gebruikt om een ​​land of de maatschappij regeren. Hun impact op de economische en sociale structuur wordt ook onderzocht. 

De Slowaakse Republiek is een land in Centraal-Europa. Het heeft een bevolking van meer dan vijf miljoen mensen. De belangrijkste redenen om Slowakije te bezoeken zijn haar natuurlijke schoonheid, levendige geschiedenis en veel mogelijkheden voor ontspanning. Slowaken zijn vriendelijke en rustige mensen die in een vrije democratische staat. Comenius Univerzity is de oudste nog bestaande Slowaakse universiteit in Bratislava.

Master Opleiding in Politicologie in Slowakije

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Politicologie, Slowakije

Andere opties binnen dit vakgebied:
Pan-European University

De nadruk ligt op diepgaande kennis en begrip van verschillende aspecten van internationale betrekkingen - voornamelijk de politieke, economische, juridische, culturele a ... [+]

Na afronding van het studieprogramma "internationale betrekkingen en diplomatie" , (master's degree, tweede cyclus van universitaire studies) kunnen afgestudeerden, met een hoge mate van onafhankelijkheid en creativiteit, theoretische kennis toepassen in de context van praktische situaties en aanverwante kwesties naar hun werkprestaties in relevante beroepen.

De nadruk ligt op diepgaande kennis en begrip van verschillende aspecten van internationale betrekkingen - voornamelijk de politieke, economische, juridische, culturele aspecten, enz. En op communicatievaardigheden, inclusief de communicatie binnen internationale teams.

Na het afronden van de studie "internationale betrekkingen en diplomatie", (mastergraad tweede cyclus van universitaire studies), zullen afgestudeerden:... [-]

Slowakije Bratislava
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands