Filter
Master Studies
Polen Studievorm: Alles Tempo: Alles

Masters in Politicologie in Polen

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces.

Politicologie is een gebied dat de organisatie en de functies van de overheid systemen en politieke structuren bestudeert. Studenten leren de administratieve, wetgevende en sociale factoren die deze systemen en individuen invloed in de samenleving. 

Net als veel andere EU-landen, Polen biedt goedkope of zelfs gratis onderwijs aan EU-studenten. Aankomende studenten moeten hun aanvraag rechtstreeks bij hun gekozen Poolse instelling. De Universiteit van Warschau, bijvoorbeeld, kosten tussen £ 1.300 en £ 2.500 per jaar voor zijn taalcursussen Engels.

Masters Programma in Politicologie in Polen

Lees meer Lees Minder

2 Resultaten in Politicologie, Polen

University of Wroclaw - Institute of Sociology

MA in sociologie Intercultureel bemiddelingsprogramma biedt u een unieke kans om te vragen en antwoorden te zoeken op de grote vragen over sociale veranderingen die elke ... [+]

Masterprogramma in Sociologie, Specialisatie Interculturele bemiddeling

We leggen grote nadruk op het onderwerp Interculturele bemiddeling, wat inhoudt dat we je helpen begrijpen hoe cultuur (in zijn grote verscheidenheid) sociale verandering informeert en hoe het kan worden gefaciliteerd met behulp van de kennis over hoe mensen sociale groepen vormen, hoe ze communiceren, wat voor soort interne en externe factoren beïnvloeden de manier waarop de maatschappij werkt.

Verwerven van kennis en vaardigheden die nuttig zijn in interculturele communicatie. Oefen conflictoplossing en beheer sociale integratie. Voer eigen sociaal onderzoek uit over multiculturalisme, migratie en sociale verandering. Gebruik uw expertise op het gebied van werk in Europese, staats- en lokale instellingen, NGO's en bedrijven in de particuliere sector. Studeer in Wrocław, waar geschiedenis en het dagelijks leven samenkomen in voortdurende behoefte aan interculturele bemiddeling! Het programma omvat 895 lesuren (121 ECTS).... [-]

Polen Wrocław
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Jagiellonian University

De internationale discussie over de meest verontrustende mondiale problemen van de moderne wereld, zoals de oorlog in Syrië, de moeilijke situatie in Oekraïne, de Europes ... [+]

Word een agent van verandering: de 2e editie van MA in Internationale Veiligheid en Ontwikkeling (ISAD)

Jagiellonian University lanceert de tweede editie van het MA-programma met studies over internationale veiligheid en ontwikkeling (ISAD). Drie studenten die in 2019/2020 zijn ingeschreven, ontvangen beurzen die de collegegeldkosten gedeeltelijk dekken. De eerste editie van het programma werd uitgereikt door de prestigieuze beurs van het Poolse nationale centrum voor onderzoek en ontwikkeling. In 2018 was het programma zo aantrekkelijk, getuige meer dan 100 aanvragen uit meer dan 30 landen. Onder hen zijn 46 kandidaten begonnen aan hun studie aan de Jagiellonian University .

Programmabeschrijving... [-]
Polen Kraków
Oktober 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands