Filter
Master Studies
Oostenrijk Studievorm: Alles Tempo: Alles

Master's Programma's in Politicologie in Oostenrijk

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

Politicologie is een gebied dat de organisatie en de functies van de overheid systemen en politieke structuren bestudeert. Studenten leren de administratieve, wetgevende en sociale factoren die deze systemen en individuen invloed in de samenleving. 

Oostenrijk zal bloot studenten aan een verscheidenheid van dit land 's "uitstekend " cultuur. Oostenrijk is een uitstekende studie in het buitenland keuze voor studenten met een interesse in de Duitse taal.

Master's Opleiding in Politicologie in Oostenrijk

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Politicologie, Oostenrijk

Andere opties binnen dit vakgebied:
Diplomatische Akademie Wien – Vienna School of International Studies

Het MAIS programma is een tweejarige academische programma dat draait om de gevorderde studie van de politiek en internationale betrekkingen, internationale economie, ges ... [+]

De MAIS programma is een tweejarige academische programma dat draait om de gevorderde studie van de politiek en internationale betrekkingen, internationale economie, geschiedenis, en de internationale en Europese recht.

Studenten moeten een interdisciplinaire scriptie in dit onderzoek gebaseerde programma te voltooien. Uitgerust met uitgebreide kennis, analytisch sterk, sommige talenkennis, en de ervaring van een internationale gemeenschap, afgestudeerden overgaan tot standpunten in internationale organisaties, het bedrijfsleven en de overheid of om verder onderzoek en academische carrière. De MAIS is een joint master's degree van de Diplomatieke Academie en de Universiteit van Wenen. ... [-]

Oostenrijk Wenen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands