Master's Opleiding in Plantkunde

Top Master Opleidingen in Plantkunde 2018

Het behalen van een master's degree is een opleidingsonderwijs op het afgestudeerd niveau dat normaal gesproken minstens twee jaar voltooid is. Studenten die een master's degree behalen kunnen kunnen profiteren van de persoonlijke en professionele kansen die hun opleiding kan bevorderen.

Wat is een Master in Plantkunde? Dit academische programma biedt studenten de vaardigheden en kennis die ze nodig hebben voor carrières op het gebied van de biologische wetenschap, met nadruk op plantenleven. Studenten leren over de biochemische processen die betrokken zijn bij het hele plantenleven, evenals de inherente structuren, evolutionaire ontwikkeling en eigenschappen van verschillende plantenvormen, van een microscopische schimmel naar een reuzeboom.

Een Master in Plantkunde programma kan voor studenten nuttig zijn, omdat ze leren hoe ze hun eigen onderzoek uitvoeren, hoe ze professionele presentaties geven en hoe plantmonsters effectief kunnen analyseren.Deze vaardigheden kunnen helpen om studenten voor te bereiden op de moeilijkheden van hun toekomstige werkplek.

Elke school die een masteropleiding in plantkunde aanbiedt, verschilt in hun eisen, waardoor de kosten ook kunnen verschillen. Studenten worden geadviseerd om hun voornemende school- en masteropleiding volledig te onderzoeken alvorens hun diploma te starten.

Afstuderen met een master in plantkunde helpt studenten voor te bereiden op carrières in wetenschap, onderwijs, onderzoek, instandhouding, ontwikkeling, overheid of farmacologie. Studenten kunnen ervoor kiezen om te werken als botanici die planten bestuderen in afgelegen bossen, als onderzoekers die de impact van klimaatverandering op bossen bestuderen of in biotechnologie helpen bij het ontwikkelen van nieuwe medicijnen en behandelingen met planten en kruiden. Studenten die bijzonder gepassioneerd zijn over plantkunde kunnen ervoor kiezen om een ​​doctoraat te behalen na een master's degree, zodat ze hun studie op een bepaald gebied kunnen concentreren.

Scholen kunnen online of afstandsonderwijs klassen voor plantkunde studenten aanbieden, zodat ze hun master's diploma kunnen behalen ongeacht hun geografische locatie. Om een ​​afgestudeerd programma te vinden dat voor u werkt, zoek uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

Lees meer

Erasmus Mundus Masterprogramma In Plantenveredeling

UniLaSalle
Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Frankrijk Beauvais Mont-Saint-Aignan Parijs +2 more

Het Erasmus Mundus Master Program in Plant Breeding (emPLANT), ontworpen door 5 toonaangevende Europese universiteiten, is gericht op plantenverbetering en het creëren van nieuwe plantenrassen. In een klimaat van toenemende wereldwijde vraag naar zowel voedsel als non-food landbouwproductie en een zoektocht naar duurzame groei in landbouwproductiviteit, biedt emPLANT een antwoord op deze uitdagingen via plantengenetica en -verbetering. [+]

Erasmus Mundus Master Program in Plant Breeding

In haar rapport getiteld "World Agriculture: naar 2015/2030", de FAO schetst de noodzaak van een geschatte 60% toename van de landbouwproductie in 2050, met het oog op de voedingsbehoeften van de menselijke bevolking van de wereld te ontmoeten. Deze groei zal gedeeltelijk worden gebouwd op een rendementsverhoging, met name door de genetische verbetering van planten. Er is grote vooruitgang op dit gebied in de afgelopen twintig jaar, als gevolg van nieuwe moleculaire en cellulaire biologie technologieën tot ver buiten de grenzen van plantaardige genetische manipulatie. In deze positieve context, veredelingsbedrijven en de productie van voedingsmiddelen en diverse non-food productiebedrijven zijn uiting geven aan een groeiende behoefte aan veredelaars die in staat zijn om te begrijpen en te beheren steeds meer diverse technologieën om meer complexe en gevarieerde doelstellingen te voldoen. Deze groeiende vraag wordt steeds duidelijker, in het gezicht van een slinkende aantal universitaire opleidingen aangeboden in dit gebied. Wat meer is, hoeft het handjevol eenjarige opleidingen gespecialiseerd in de plantenveredeling niet het gehele gebied van de activiteit van een kwekersrecht in de huidige context.... [-]