MASTERSTUDIES

Deeltijd Master's Opleidingen in Petroleumtechniek in Iran 2020

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces.

Studenten die geïnteresseerd zijn in een lucratieve carrière kunnen kiezen voor petroleumtechniek. Petroleumtechniek omvat het onderzoeken van de natuurlijke aarde rond een olie- of gasreservoir, en de planning van de meest efficiënte, veilige en kosteneffectieve manier om de middelen te verkrijgen.

Het staat bekend als de Islamitische Republiek Iran. Het is in West Azië. Het onderwijs hier is gecentraliseerd met K-12 onderwijs onder toezicht van het ministerie van onderwijs terwijl het hoger onderwijs staat onder toezicht van het ministerie van Wetenschap en Technology.According te SCImago, kon Iran vierde in de wereld rang qua onderzoeksoutput in 2018.

Deeltijd Master's in Petroleumtechniek in Iran

1 Resultaten in Petroleumtechniek, Iran Filter

Master in engineering: koolwaterstofreservoirs

University of Tehran, Kish International Campus
Master
sep 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Campus

Petroleum engineering is het technische onderdeel van de upstream-activiteiten voor de productie van olie en gas uit ondergrondse reserves. Reservoir engineering is een onderv ...

Lees meer