MASTERSTUDIES

Masters in de Verenigde Santa Anita in Peru 2020

De voordelen van een Masters verder reiken dan het verbeteren van uw winstpotentieel. Zij kunnen u voorzien van persoonlijke en professionele vaardigheden om je ontwikkeling te versnellen. Ze zijn ook een gelegenheid om jezelf te onderscheiden van uw collega's, van wie velen zal hebben vergelijkbaar A-niveau en undergraduate kwalificaties.

Het verdienen van een Master vereist twee jaar van het onderwijs na het behalen van een Bachelor. Deze geavanceerde graad kan de student helpen om hun educatieve en professionele doelen te bereiken, zoals de ontberingen van een masteropleiding hulp trein studenten in de vaardigheden en kennis die ze nodig hebben om de carrière van hun dromen te landen.

 

Peru, officieel de Republiek Peru, is een land in het westen van Zuid-Amerika. Peru heeft ongeveer 80 universiteiten met veel meer particuliere universiteiten dan openbare. De primaire taal is nog steeds Spaans, maar er zijn een aantal cursussen die speciaal voor internationale studenten.

Master Programma's in de Verenigde Santa Anita in Peru

gevonden resultaten Filter

Master's Degree in Human Resources Management (MGRH)

Universidad de San Martín de Porres
Executive opleidingen
mrt 2020
<
Voltijd
<
4 semesters
Spaans
Campus

Het belangrijkste doel van het programma is om professionals te perfectioneren met significante competenties, leiders op het hoogste niveau, in staat om effectief het menselij ...

Lees meer

Master's Degree in International Business Double Degree: Internationale MBA toegekend door HFU

Universidad de San Martín de Porres
Executive opleidingen
mrt 2020
<
Voltijd
<
20 maanden
Spaans
Campus

Het masterprogramma International International Double MBA International MBA heeft als doel om in de deelnemers theoretische en praktische elementen te ontwikkelen waarmee ze:

Lees meer