Filter
Master Studies
Verenigde Staten Californië Pomona Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Master Programma's in Personeelsbeleid/Human Resources in de Verenigde Pomona Verenigde Staten

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

Een graad in human resources bereidt studenten voor op het personeelsbestand in te voeren op verschillende soorten organisaties en bedrijven. Terwijl het verdienen van een zekere mate van dit soort, kan de student kennis met een aantal relevante onderwerpen zoals arbeidsrecht, betaal gelijkheid, gedrag in organisaties, management en leiderschap.

De VS blijft 's werelds meest populaire bestemming voor internationale studenten. Universiteiten in de VS domineren de wereldranglijst en het land biedt ook een breed scala aan spannende studie locaties. Staatsuniversiteit systemen worden gedeeltelijk gesubsidieerd door de deelstaatregeringen, en kunnen vele campussen verspreid over de staat, met honderdduizenden studenten.

Top Master's Programma in Personeelsbeleid/Human Resources in de Verenigde Pomona in de Verenigde Staten

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Personeelsbeleid/Human Resources, Pomona

Graden
Plaats
Verenigde Staten
Californië
Pomona
Studievorm
Tempo
DeVry University

De Master of Human Resource Management opleiding helpt je voorbereiden op een strategisch personeelsbeleid visie over meerdere disciplines te bieden in de zakelijke omgev ... [+]

De Master of Human Resource Management opleiding helpt je voorbereiden op een strategisch personeelsbeleid visie over meerdere disciplines in de zakelijke omgeving te bieden en helpen u in staat om te beoordelen en te reageren op uw bedrijf zakelijke doelstellingen om ervoor te zorgen dat uw meest waardevolle bezit - uw volk - beschikbaar zijn, in staat en effectief. We zijn voortdurend in ontwikkeling ons curriculum om ervoor te zorgen dat de Master in Human Resource Management programma is afgestemd op de huidige HR Curriculum Guidebook en sjablonen van de Society for Human Resource Management.

De Master of Human Resource Management opleiding is beschikbaar op de volgende locaties:... [-]

Verenigde Staten Chicago Pomona New York City Los Angeles Fremont  + 2 Meer
Open Inschrijving
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands