MASTERSTUDIES

Masters Programma's in Personeelsbeleid/Human Resources in de Verenigde Minneapolis Verenigde Staten

Een masters wordt verdiend na studenten voltooien een undergraduate degree programma. Om een ​​masters te krijgen, moet u meestal 12-18 college cursussen die vaak om het invullen van uitgebreide tests en / of een scriptie te voltooien.

Wanneer een student op een graad in human resources, hij of zij in aanmerking komt om het personeelsbestand in te voeren op een aantal organisaties. Tijdens hun studie, worden de studenten voorzien van kennis van diverse onderwerpen, waaronder loongelijkheid, leiderschap, gedrag in organisaties, arbeidsrecht en management.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Minneapolis is de grootste stad in de staat Minnesota en 48 grootste steden in de VS. Meer dan 50.000 studenten wonen in de stad voor het doel van de instructie. De graduate programma's werden gerangschikt op nummer een op het gebied van chemische technologie, psychologie, toegepaste wiskunde, non-profit management en begeleiding.

Beste Master Porgramma in Personeelsbeleid/Human Resources in de Verenigde Minneapolis in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Personeelsbeleid/Human Resources, Minneapolis Filter

Master of Arts in Human Resources

Carlson School of Management, University of Minnesota
Master
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

De Master of Arts in Human Resources and Industrial Relations wordt algemeen beschouwd als een van de topprogramma's in zijn soort in het land en is beschikbaar via een voltij ...

Lees meer