MASTERSTUDIES

Master Programma's in Personeelsbeleid/Human Resources in de Verenigde Columbia Verenigde Staten

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Men moet al een bachelordiploma te solliciteren naar een meester 's programma. De meeste meester 's degree programma zou vereisen studenten om een ​​meester voltooien' s scriptie of onderzoek papier.

In het algemeen, een human resources mate verwijst naar de werknemers die deel uitmaken van een organisatie en daarom bereidt studenten voor verschillende soorten banen. Tijdens het werken in de richting van een zekere mate van dit soort, kan de student klassen die verdiepen in onderwerpen als loon gelijkheid, arbeidsrecht, gedrag in organisaties, leiderschap en management te nemen.

 

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Columbia is een geplande gemeenschap bestaande uit 10 zelfstandige dorpen, gelegen in Howard County, Maryland, Verenigde Staten.

Beste Master's Programma in Personeelsbeleid/Human Resources in de Verenigde Columbia in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Personeelsbeleid/Human Resources, Columbia Filter

Master of Human Resources

University of South Carolina Darla Moore School of Business
Master
sep 2020
<
Voltijds
Campus

Innovatie, klantenservice en efficiency zijn allemaal afhankelijk van het inhuren van de juiste mensen, het ontwikkelen van hun vaardigheden en capaciteiten, hen motiveren doo ...

Lees meer