MASTERSTUDIES

Masters in Personeelsbeleid/Human Resources in de Verenigde León Spanje

Om met succes een Masters diploma te krijgen, moet u een aantal studiepunten te verkrijgen door het passeren van de afzonderlijke modules. Meest onderwezen Masters hebben een aantal core modules die je moet nemen en om de kwalificatie te verkrijgen. De beoordeling van het onderzoek Masters is bijna altijd volledig door een enkel proefschrift module of project.

Een graad in human resources bereidt studenten voor op het personeelsbestand in te voeren op verschillende soorten organisaties en bedrijven. Terwijl het verdienen van een zekere mate van dit soort, kan de student kennis met een aantal relevante onderwerpen zoals arbeidsrecht, betaal gelijkheid, gedrag in organisaties, management en leiderschap.

Spanje (Spaans: España) is een divers land delen van het Iberische schiereiland met Portugal aan de westelijke kant van de Middellandse Zee. Spanje wordt beschouwd als een exotisch land in Europa vanwege zijn vriendelijke inwoners en ontspannen levensstijl. De normale duur van de Universiteit cursussen in Spanje is 4 jaar, met uitzondering van de Geneeskunde en de dubbele graden, die 6. Madrid en Barcelona zijn bekende steden rond de wereld om zijn keuken, een bruisend nachtleven, en de wereldberoemde folklore en festiviteiten.

Top Master's Programma in Personeelsbeleid/Human Resources in de Verenigde León in Spanje

2 Resultaten in Personeelsbeleid/Human Resources, León Filter

Meester in het beheer van beroepsrisico's

Universidad de Leon
Master
<
Voltijds
Spaans
Campus

We bieden de student de training die vereist is door RD 39/1997 om het werk van een senior technicus op het gebied van arbeidspreventie te verrichten. De master komt in aanmer ...

Lees meer

Master in personeelsbeheer en arbeidspraktijk

Universidad de Leon
Master
<
Voltijds
Spaans
Campus

Wij bieden gespecialiseerde en praktische training voor het beheer van human resources en arbeidsrelaties, en voor uitgebreid advies over arbeids-, belasting- en boekhoudkundi ...

Lees meer