MASTERSTUDIES

Graduate Studies in Personeelsbeleid/Human Resources in Saudi Arabië

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

Wanneer een student op een graad in human resources, hij of zij in aanmerking komt om het personeelsbestand in te voeren op een aantal organisaties. Tijdens hun studie, worden de studenten voorzien van kennis van diverse onderwerpen, waaronder loongelijkheid, leiderschap, gedrag in organisaties, arbeidsrecht en management.

Saudi-Arabië, officieel bekend als het Koninkrijk van Saudi-Arabië, is de grootste Arabische staat in West-Azië door landoppervlak en de tweede grootste in de Arabische wereld. Saudi-Arabië wordt gediend door de nationale luchtvaartmaatschappij Saudi Arabian Airlines, vaak door zijn Arabische naam Saudia genoemd.

Master in Personeelsbeleid/Human Resources in Saudi Arabië

2 Resultaten in Personeelsbeleid/Human Resources, Saoedi-Arabië Filter

Universiteit van Leicester MSc in Human Resource Management and Training

Stafford
MSc
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
24 maanden
Engels
Online

Een Masters in Human Resource Management & Training van de Universiteit van Leicester ontwikkelt praktische vaardigheden zoals presentaties, probleemoplossing, teamwerk en ...

Lees meer

Meester van de human resources management (mhrm)

Al Yamamah University
Master
<
Voltijds
Engels
Campus

De voorgestelde Master of Human Resources Management (MHRM) -programma van YU zal de pionier in de lokale markt om human resource professionals met geavanceerde en toegepaste ...

Lees meer