MASTERSTUDIES

Masters in Personeelsbeleid/Human Resources in Pakistan

Een masters wordt verdiend na studenten voltooien een undergraduate degree programma. Om een ​​masters te krijgen, moet u meestal 12-18 college cursussen die vaak om het invullen van uitgebreide tests en / of een scriptie te voltooien.

In het algemeen, een human resources mate verwijst naar de werknemers die deel uitmaken van een organisatie en daarom bereidt studenten voor verschillende soorten banen. Tijdens het werken in de richting van een zekere mate van dit soort, kan de student klassen die verdiepen in onderwerpen als loon gelijkheid, arbeidsrecht, gedrag in organisaties, leiderschap en management te nemen.

 

Pakistan, officieel de Islamitische Republiek Pakistan, is een soeverein land in Zuid-Azië. Met een bevolking van meer dan 180 miljoen mensen, het is de zesde meest bevolkte land ter wereld.

Masters Programma in Personeelsbeleid/Human Resources in Pakistan

2 Resultaten in Personeelsbeleid/Human Resources, Pakistan Filter

Universiteit van Leicester MSc in Human Resource Management and Training

Stafford
MSc
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
24 maanden
Engels
Online

Een Masters in Human Resource Management & Training van de Universiteit van Leicester ontwikkelt praktische vaardigheden zoals presentaties, probleemoplossing, teamwerk en ...

Lees meer

Master Of Human Resource Management (MHRM)

University of Management and Technology - Pakistan
Master
apr 2020
<
Voltijds
<
2 jaren
Campus

Deze full-time Master of Human Resource Management (MHRM) opleiding is een praktische en kritische inleiding in de filosofie, waarden, het beleid en de praktijken van HRM in d ...

Lees meer