MASTERSTUDIES

Masters Programma's in Personeelsbeleid/Human Resources in Kroatië

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

Het krijgen van een graad in human resources is een manier van voorbereiden op een lid van het personeel bij een bedrijf of organisatie. Studenten in dit veld kan cursussen over uiteenlopende onderwerpen als loon gelijkheid, arbeidsrecht, leiderschap, management en organisatiegedrag nemen.

 

Kroatië is een land waar 40% van de burgers, variërend tussen de 18 en 35 jaar hebben hoger onderwijs genoten opleiding. Het land heeft het leven student verbeterd in deze universiteiten met een verdwenen levensstandaard in deze universiteiten vooral voor zowel de lokale en zelfs internationale studenten.

Masters Opleiding in Personeelsbeleid/Human Resources in Kroatië

2 Resultaten in Personeelsbeleid/Human Resources, Kroatië Filter

Master of Science in Human Resource Development

American College of Management and Technology
MSc
okt 2020
<
Online en Campus gecombineerd
<
Deeltijd
<
21 maanden
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

De Master of Science graad in human resource development bereidt studenten voor het menselijk vermogen van een organisatie te beïnvloeden om een ​​positieve invloed resultaten ...

Lees meer

MBA in Human Resource Management

Zagreb School of Economics and Management
Master
MBA
<
Voltijds
Engels
Campus

De MBA in Human Resource Management aan de Zagreb School of Economics and Management vertegenwoordigt de beste stap die HRM-managers kunnen maken bij het ontwikkelen van het s ...

Lees meer